"Hump on ikka päris õnnetu. Ainult bakenbardidega täna ei võida," on mehe tänane esimene kommentaar.

"Albaania tädi võiks koos Björgiga lavale panna - saaks uhke etenduse," arvab ta.

Mõttetera pärast Venemaa lugu kõlas aga nii: "Kui hääletaks vaid publik, siis oleks babuljad võitjad. Aga loodetavasti ei lase žüriid kakul piisavalt kerkida."

"Mida rohkem ma seda Eurovisiooni vaatan, seda rohkem hakkab mulle diktatuur meeldima. Tänavad valgustatud, kalamari laual ja laul kõlab," teeb ta vahekokkuvõtte olukorrast.

"Prantsusmaal on lahe lugu. Kahju, et prantslased ise sellised idikad on ja Itaalial on cool tibi. Amy Winehouse vol 2. Hispaania on jube võimas lugu. Ja tädi laulab kenasti." ütleb ta suure viisku esitajate kohta.

"Norra lugu näitab, et iraanlased on kenad mehed. Liiguvad küll," muigab Osokas.

"Kõik telejaamad oleks õnnelikud, kui Azerbaidžaani lugu võidaks. Ei peaks ise järgmist Eurovisiooni korraldama ja pääseks pankrotist," on mehe järgmine avaldus.

"Taani tüdruk on armas. Ja tšellomees on endiselt mu lemmik," meelitab ta dressides tšellisti.

"Nonii, kodanikud, usina hääletamisega on meil täna võimalik Kreekale kogu selle jama eest viimane latakas anda," soovitab ta kättemaksuks telefonid haarata.

"Ometi tuleb midagi ka Westlife'i fännidele. MIks küll britid midagi sellist finaali ei saada? Neil on seda kraami kuhjaga," ei hellita ta.

"Olgu Ukraina loo fooniks öeldud, et Inglismaal õnnestus täna maavõistluses Norrale värav lüüa. Ja norrakad jäid nulli peale," ei vaja see kommetaar vast lisa.

"Moldaavialt tuleb selle õhtu kõige seksikam laulutekst: "Minu trompet teeb sinust minu tüdruku"," lõpetab ta oma säutsuülekande lõbusal noodil.