Pärast ühist filmivaatamist suundus peoseltskond Von Krahli Teatrisse, kus toimus hoogne afterparty.

“Jan Uuspõld läheb Tartusse” on kergelt nihkes must komöödia, mille värvikate kõrvaltegelaste galeriis tunneme ära nii mõnegi prototüübi avalikust elust ja nii mõnegi eestlasele igiomase karakterjoone. Film on inspireeritud näitleja ja meediategelase Jan Uuspõllu elus toimunud sündmustest.

Filmi peaosas on mõistagi Jan Uuspõld ise ja loost käib läbi väga värvikas tegelastegalerii meie avaliku elu tuntumatest nägudest. Loos mängivad näiteks Dan Põldroos, Hannes Võrno, Mirtel Pohla, Mari-Liis Lill, Mait Malmsten, Juhan Ulfsak, Tõnu Kilgas, Toomas Hendrik Ilves, Viire Valdma, Liina Tennosaar, Rain Tolk, Ott Sepp, Arvo Kukumägi, Aigi Vahing, Vladislav Koržets, Erich Krieger, Linnar Priimägi, Kadri Kõusaar, Igor Gräzin, „Lihtsa Elu” Sille, Reet Linna ja paljud teised. Filmi stsenaristid ja režissöörid on Rain Tolk ja Andres Maimik.

Alates reedest 23. veebruarist hakkab „Jan Uuspõld läheb Tartusse” jooksma Tallinnas Coca-Cola Plazas, Tartu kinos Ekraan ja Pärnu kinos Mai. Von Krahli Teatris toimuval peol presenteeritakse ka Von Krahli Teatri toodetud satiirilist komöödiat „Tabamata ime” DVD’d, mille režissöörid on Rainer Sarnet, Marianne Kõrver, Marko Raat, Arbo Tammiksaar, Jaak Kilmi ja Andres Maimik. Projektis sukelduvad kuus noorema põlvkonna režissööri eesti näitekirjanduse tumedasse tiiki. Ainsaks tingimuseks autoritele oli kinnipidamine loo moraalist. Näitlejatena võib näha Von Krahli Teatri imeilusaid naisi ja kolme kirvenäoga ahvi. include_once "$includes_dir/projects/jan/movement.inc"; ?>