1. Tee ajurünnak!

Mida sa sellest inimesest tead? Kas ta on mees või naine? Kas talle meeldib pigem aktiivne tegevus või kodune meelelahutus? Mis on tema hobid? Kui oled võimalikult täpselt paika pannud, millised on kingisaaja omadused, on talle ka märksa lihtsam kinki leida.

2. Küsi abi!

Kindlasti oskab mõni tema lähedane sulle rääkida tema hobidest, meeldivustest või harjumustest, millest sina veel ei tea.

3. Vali ala!

Nüüd, kus sul on juba veidi infot sellest, mis inimesele meeldida võiks, vali valdkond, millest Sa ise kõige paremini tead ja seetõttu hea kingi valida oskad.

4. Ole loominguline!

Olgu kingituseks mõni elamus või asi - selle saab alati pakkida viisil, mis muudab selle isikupäraseks ja põnevaks ning näitab, et oled tõesti kingitusse panustanud.

5. Kuula!

Kui Sa veedad kingisaajaga natukenegi aega, siis jäävad Sulle kindlasti kõrvu mõned vihjed nagu „Nii tore, kui mul oleks…“; „See on hea idee…“; „Mul on nii kõrini sellest vanast…“ Nii saad kinkida inimesele midagi, mille puhul ta isegi ei teadnud, et ta seda vajab!

6. Mine poodi!

Mine kingisaajaga poodi ja püüa selgeks teha, mis talle ligitõmbav tundub. Võib olla annab ta sulle teada mõnest salasoovist või huvist, mis talle kättesaamatu on olnud!

7. Küsi!

Lihtsalt küsi inimeselt, mis on tema kingisooviks. Muidugi ei ole selline kink suur üllatus või originaalsus, aga samas said täita kellegi unistuse!

Jaga
Kommentaarid