Montenegrot esindas Kiievis toimuval lauluvõistlusel hoogne diskopala “Space”, mis pajatab “märgadest unenägudest” ja “metsikutest luupainajatest” ning seda illustreeris laval ka vastav koreograafia.

Seksika võrksärgi väel lavale astunud Slavko väänles ja vehkis oskuslikult oma hiigelpatsiga nii, et higi otsas ees, kuid paraku jäi sellest väheks ja kohta finaalis ta endale napsata ei suutnud. Pärast tulemuste teatamist puhkes internetis tõeline paanika ning sotsiaalmeedia mattus fännide nurina all.

“Loodan, et Slavko käib järgmise aasta jooksul mööda Euroopat ringi ja lajatab oma patsiga igale inimesele, kes tema poolt ei hääletanud,” kurtis üks naisterahvas. “Slavko vääris absoluutselt kohta finaalis! Meie südametes on ta alati võitja,” sõnas teine.

Slavkole elas kaasa isegi briti delegatsioon, kes postitas oma Twitteri ametlikule kontole klipi lavatäku patsi keerutamisest.

Hea lugeja — kas kas Sina oled Montenegro pärast kurb? Kui jah, siis vaata ja imetle vähemalt Slavko uskumatut etteastet uuesti!