"Grete isiklikult ütles mulle, et ta kahetseb, et saatesse üldse tuli," pihtis Sandra modellisaate hiljutises eri-episoodis. "See, millise mulje ta endast jättis, on tema enda tegude tagajärg, aga ta ei tunne, et milleski süüdi oleks ja arvab, et saates tehti teda lolliks," meenutab Sandra. "Kogu see Vaido Neigasui teema ja see halb, mis talle tagasi on tulnud... Ta käitumine ja suhtlemine teistega oli väga inetu," lisab ta juurde.

"Ma uputan ta ära sinna mullivanni ja siis ma plaksutan... ta võiks hommikul ärgata nägu hambapastaga koos" oli vaid üks vähestest lausetest, mis Grete huulilt teiste saateosaliste kohta pudenes. Need konkreetsed väljatoodud laused olid suunatud konkurent Kairile ning sappi lendas valimatult kõigi osaliste pihta. Kui Grete saates lahkus, tundsid kõik suurt kergendust. Näiteks Olga toonitas, et tema arvamus Sandrast muutus päevapealt ja Kristiina-Liisa avaldas lootust, et kunagi see "roosa mull" puruneb, milles Grete elab.

"Ma olen selline inimene, et sõbranna on ikka oluline minu jaoks, kuigi tas on vigu väga-väga palju," selgitas Sandra oma saates nähtud truudust väga ebameeldivale sõbrannale. "Aga ma juba teisel päeval pärast Grete lahkumist tundsin, et mul on palju rohkem energiat. Ma tavaliselt ei julge inimestele öelda midagi või suhteid lõpetada. Ma olen väga mõjutav inimene," tunnistas ta avameelselt.