"Miks ei saa Eurovisioni finaalis Rumeenia poolt hääletada? Kas sellepärast ei saanudki Eesti finaali, et hääletamine ei töödanud?" uuris üks lugeja. "Elisa liinidelt ei saa Eurovisionil hääletada ega SMS´i saata, et hääletada oma liinidelt ja kui helistad, siis telefon ütleb, et "Valitud number pole kasutusel" ja kui SMS'i saadad, siis iPhone'il ütleb "Not deliverd"," kurtis teine.

Mis siis ikkagi juhtus? Publik võttis asja selgitamiseks ühendust nii Elisa kui ka Telia esindajatega.

"Kõned ebaõnnestusid osade hääletusnumbrite puhul, mida Telia ei olnud Elisale avanud. Elisa kliendid ebaõnnestunud kõnede eest maksma ei pea. Kuna kõned ei läinud läbi, ei tekkinud kliendile ka kulu," seletas Elisa suhetekorraldusjuht.

Telia Eesti võrguäri lahenduste juhi Toomas Sau sõnul laupäevase Eurovisioni telefonihääletuse ajal üldist riket ei toimunud, küll oli häiritud osa Elisa klientide kõnesid: "Selle põhjustas Telia ühe telefonijaama vale konfiguratsioon. Kuigi osa kõnesid Elisa võrgust ei tulnud läbi, oli samal ajal võimalik oma hääl edastada SMS-i teel. Telia palub vabandust tekkinud olukorra pärast."

Portugal pälvis esikoha 758 punktiga, teiseks jäi Bulgaaria ning kolmanda koha napsas ootamatult Moldova. Eesti televaatajad andsid oma 12 punkti Belgiale, žürii lemmik oli aga Bulgaaria.