Miljardite ninamees Marten Kuningas pole poolfinaali pääsemisest sugugi üllatunud: “Väga ei ole, sest see on hea lugu,” muigab ta. Aastal 2010 ansambliga Mahavok korra juba Eesti Laulul osalenud muusik tunnistab, et eelkõige tahavad Miljardid konkursil promoda oma värsket kauamängivat: “Tahame, et see plaat jõuaks võimalikult paljude inimesteni ja ma arvan, et Eesti Laul on selleks väga kasulik koht.”

Miljardite võistluslugu kannab nime “Pseudoprobleem” ning Marten arvab, et see “Pseudoprobleem” on ka midagi, mis paljusi inimesi ühendab. “Mina ise leian end aeg-ajalt pseudoprobleemide kütkest. See lugu nagu äratab üles, et kõik on tegelikult okei. Kui tundub, et on mingi probleem, siis sageli on tegemist pseudoprobleemiga,” seletab ta.

“Probleeme leiab alati,” ütleb Marten. “Alati on üks mure ja probleem — inimajul on vaja midagi, mille kallal närida. Sageli on see, et me teeme probleemid suuremaks kui nad tegelikult väärt on. Me raiskame väga palju energiat probleemide peale. Ilmselt iga inimese elus tuleb seda ette ja see lugu oleks nagu meeletuletus, et lahti lasta. Arvan, et see on piisavalt suur ühine nimetaja kõigi jaoks.”

Miljardid on Eesti tippmuusikutest koosnev bänd, mille koosseisu kuuluvad Marten Kuningas (solist), Kristjan Kallas (trummar), Peedu Kass (basskitarrist) ja Raul Ojamaa (kitarrist).
Miljardite muusikastiili võib iseloomustada, kui tugeva eneseirooniaga (eso)rock`i.

Kuula Miljardite võistluspala “Pseudoprobleem”: