"Crystal Halli sisse ei lubata, sest käib ehitus, kus 3 tiimi töötab 8-tunniste vahetustega, kusjuures põhitöölised on sakslased, mistõttu on Euroopa tunnet palju sees," kirjeldab Normet suurejoonelise Eurovisiooni tarbeks ehitatava hoone valmimist. "24h tehakse tohutult palju tööd, et see suur kristalli meenutav ehitis valmis saaks, millest tuleb selline ilmaime, et anna olla, tõeline selline glämmipauk!" sädistab ta.

"Tegu on väga rikka riigiga, Bakuu on tõelise metropol ning aserbaidžaanide jaoks tundub olevat elu ja surma küsimus, et see show õnnestuks. Nad pumpavad nii palju raha sisse igapoole. Näiteks meid sõidutati kõrbe vahel ringi ja isegi seal oli kilomeetrite pikkune valgustatud sein ning juba ainuüksi nende bensiinijaam säras uhkemalt kui meie Eesti laulu lava!" naerab ta.

Enda sõnul on terve Eesti delegatsioon Oti esinemiskohaga ülimalt rahul.
"Meil kohe väga-väga vedas! Kõige rohkem võiks karta Rootsi laulu, kuna esitus oli võimas ja laulja on väga karismaatiline, kuid õnneks on see enne meid ära, siis tuleb veiderdav Gruusia lugu ja siis Türgi rahvuslike sugemetega tempokas lugu ja siis tuleme alles meie. Ehk siis kui on 3 kiiret lugu ees, siis kuna ballaade üldiselt on palju, siis eristumine on oluline," selgitab ta rahulolu põhjuseid.

"Pärast meid tuleb Slovakkia, keda sel aastal esindab tõeline hevirokkar, nii et läheb kohe kitarriväänamiseks, kui Ott lõpetab," muigab Normet lõpetuseks.