"Mulle tundub, et Toomas on eetris oma 1992. aasta Samsungiga. Kuidas muidu seletada tema väga tigusammul venivaid sõnavõtte. Sest elus on mees ju suhteliselt sajahobujõuline," alustab Mart Sander nokkimist kaaskommenteerija Toomas Kolki kallal.

"Talitse. Paremad drag-show palad on alles ees!" lohutas Toomas Kolk Mart Sandrit.

"Tossuraha on lapsetoetus :(," pilkas Kolk, kas Eesti eurolaulu lavakujunduse maksab kinni maksumaksja.

"Oleks nad talle mingid papud ka ostnud, oleks kindlasti tulemus siba soliidsem," kommenteeris Mart Sander Taani lauljannat.

"See on nii hea, nagu ma oleks selle ise kirjutanud," imestas Mart Sander Ukraina eurolaulu kuuldes.

"Mart, kuulsid? Hip-hop tuleb! Saad uuesti remix-ida ja pool miljonit vaatamist koguda!" soovitas soojalt Toomas Kolk Mart Sandrile Montenegro eurolaulu.

"Aga jah, räpp see vist ongi. See, kui poisid loevad trummi saatel luuletust? Ma tegin ka pioneerikoondustel kunagi seda." meenutas Mart Sander kuulates Montenegro lugu.

"See on ka üks maailma parandamise laul. "Paneme pidu öö läbi ja siis läheb kõik paremaks!"" jätkas Kolk Montenegro laulu iseloomustamisega.

"Oh, see ongi võistluslaul või? Ma mõtlesin teises toas kuulates, et
pampersi reklaam käib," kommenteeris üllatunud Mart Sander Leedu eurolaulu kohta.

"See on nagu ära kohitsetud ja hullusärki topitud "Jambolaya"" iseloomustas Mart Sander Valgevele laulu. "Soome turistid Hispaania viinaravisanatooriumis kindlasti tatsuks selle järgi suure lustiga jenkat," lisas ta.

"Mati Nuude esituses kuulaks küll seda laulu!" avaldas arvamust Kolk Valgevene laulu kohta.

"See on, nagu läheks Iiri pubisse ja avastaks, et seal
pakutakse Kilkenny ja Johnny Walkeri asemel ainult kokteili "Screaming orgasm"," iseloomustas Mart Sander Iirimaa laulu.

"Helen Mirren kahvatub nende tüdrukute näitlemisoskuste kõrval," pilkas Kolk Serbia eurolaulu lauljaid. 

"Kui tore, et see drag-lesbishow, selle saate lõpetas - mina ei oska enam midagi tarka öelda! Mitte, et ma oleks seda kunagi osanud," lisas Mart Sander Serbia eurolaulu lõppedes.

"Kas tõesti tuleb Balkanivaba Eurovisioon? Euroopa, sa oled jälle vaba :)," lisas lõpukommentaariks  Mart Sander, kes prognoosis kõikide Balkani riikide edasipääsu finaali.