Konkursi esikolmiku moodustasid Balti riigid. Esikoha võitis Laura Budreckyté Leedust ning kolmanda koha Evilena Protektore Lätist. Publikupreemia pälvis Gina Kazlauskaite Leedust. Auhindadena said esinemiskutsed festivalidele Daniel Gacija Horvaatiast – Rigas Ritmi, Elina Viluma Lätist – Rigas Ritmi ja Nõmme Jazz ning Laura Budreckyté – Pori Jazz.

Laura Põldvere 2 lugu olid valdavalt improvisatsioonilised ning žüriile avaldas muljet tema musikaalsus ja lugude huvitav ülesehitus. Laura on võidu üle siiralt õnnelik ning väga rahul, et jäi kindlaks enda kavatsusele esitada sellist muusikat, mida ta sooviks esitada tavaolukorras ja mitte lasta end mõjutada konkursil sageli eeldatavast, enda vokaalse võimekuse või stiililise mitmekesisuse näitamisest. Laura hindab konkursi kogemust väga kõrgelt ning kiitis ürituse õhkkonda ja saatebändi.

Konkursil kandideeris 30 lauljat 13 riigist ning finaali valiti neist 12. Finaalkontsert toimus 25. aprillil kinos "Splendid Palace". Žüriiliikmena osales Eestist kontrabassimängija ja Nõmme Jazzi kunstiline juht Toivo Unt.

Riga Jazz Stage koduleht.