Eesti Laul 2018 finaalkontsert on suurim ja keeruliseim oma ajaloos. Paljud esinejad ja 100% väljamüüdud saal seavad kõigile kohustuseks reeglitest kinnipidamise. Publikut on Saku Suurhalli tulemas 5500 inimest ning kontserdil tagab korda ja abistab korralduses turvafirma Meeskond Security.

"Meie eesmärk on tagada kõigile muusikasõpradele turvaline ja meeldejääv kontserdielamus. Üritusele on ohtlike esemete, oma söögi ja joogiga ning joobes olekus sisenemine keelatud. Ürituse territooriumilt kõrvaldatakse külastajad, kes rikuvad avalikku korda, kontserdi sisekorda, segavad kontserdi kulgu või osalejaid," selgitab Meeskond Security juht Eigo Sõster.

Kontserdilt kõrvaldatud isiku pilet kaotab kehtivuse ning hinda ei hüvitata. Kontserdi sisekorraeeskirjadega saab tutvuda aadressidel www.sakusuurhall.ee ja www.meeskond.ee ning Saku Suurhallis koha peal, sissepääsu juures.

Soovitame tungivalt kõigil saabuda kontserdile aegsasti, uksed avatakse kell 18:00. Tegemist on otsesaatega, tulemas on palju rahvast ning sisenemine, piletikontroll, üleriiete garderoobi panek ja oma koha leidmine võtab aega. Kindlasti tuleb jätta koju mittevajalikud esemed. See muudab sisenemise ladusamaks. Sisenege piletil märgitud uksest ja vajadusel küsige abi turvatöötajatelt.

Kuna kontserdile on oodata palju alaealisi, paluvad korraldajad ka vanematel oma laste tegemistega kursis olla. Hallis on palju erinevaid konstruktsioone ja salvestustehnikat, mis nõuavad tähelepanu liikumisel. "Paneme kõigile vanematele südamele, et nad kindlasti huvituksid oma laste tegemistest ja käikudest ning hoiaksid neil võimalusel silma peal," ütleb Sõster.

Korraldaja palub järgida kehtestatud liiklemis- ja parkimiskorda ning võimalusel eelistada üritusele tulles ühistransporti. Autoga muusikahuvilised saavad sõidukid parkida Saku Suurhalli ümbruses. Ärge jätke autos hinnalisi esemeid nähtavale kohale!

NB! Juhime tähelepanu sellele, et kontserdil on keelatud salvestamine ja filmimine.

Eesti Laul 2018 ühisvaatamine ja järelpidu toimub Kultuurikatlas. Ootame kõiki huvilisi kohale aegsasti. Ühisvaatamine algab kell 18:30 ning järelpidu kell 23.00. Piletite arv on piiratud. Üritusele pääsevad täisealised külastajad. Ohtlike esemete, oma alkoholi ja joobes olekus üritusele ei pääse.