Tuuli kirjutab järgmiselt: "Kleit kleidiks, aga ükski saatejuht ei tohiks kaamera ja publikuga nii meeleheitlikult flirtida. Oluline on ju mõlema saatejuhi roll sõnumite vahendaja ja edastajana. Sellega sai Jaak Prints suurepäraselt hakkama."

Mitmed kommentaatorid heidavad Liinale ette liiga kiledat häält: "Ilus naine, ilus kleit ka, aga räägib jubeda häälega. Karjub mõttetult kiledalt igas saates, kus ta kaasa teeb. Kuulsin, et ta on õppinud saateid läbi viima, kuid see on olnud kehv kool, kus pole hääleseadet õpetetud. Kristjan Jõekalda, vana kala, võiks talle alati märkusi teha, see ehk vähendaks inetut röökimist. Tantsusaates aga pole üldse kohane kaunis õhtutualetis kileda häälega kisada. Liina, palun vaadake oma saated üle, siis näete isegi, et on tobe lihtsalt karjuda. Olge loomulik saateid juhtides nii miimikalt kui häälelt."

Kommentaatorid leiavad, et on tunduvalt meeldivamaid naissaatejuhte. "Ei saa aru, mis alusel teda saatejuhiks valitud, suuresti tema kriiskava ja "omameheliku" käitumismaneeri tõttu vaatan midagi muud."