Pika ajalooga Movida Corona on üks enim hinnatumaid DJ võistlusi Euroopas. Laupäevase võistluse võitja läheb Movida Corona Euroopa finaali, mis toimub 16-17.11 Stockholmis. Euroopa finaali võitja saab lepingu Pacha Recordings-iga ja osalemise Movida Corona 2013 tuuril. Baltikumi parimaid võistlejaid julgustab Ibizalt pärit, Pacha Recordings-i liige Syx Ibiza Collective ja eelmise aasta võitja Dj Shults (Ukraina).

Movida Corona on rahvusvaheline DJ võistlus, pakkudes uutele talentidele ideaalse platvormi, millelt oma karjäärile korralik hoog sisse anda. Mitmetes riikides toimuv kohalik eelvoor, annab võitjale erilise võimaluse mängida maailma suurimates klubides ja võtta osa Movida Corona 2012 maailmaturneest. Pacha on ülemaailmselt tuntud pidude kaubamärk, mille tegevuse kirsiks tordil on nende Ibiza ööklubi. Eelmisel aastal asetas ajakiri DJ Magazine Pacha 100 parima ööklubi hulka, auväärsele kolmandale kohale.

Üks õhtustest peaesinejatest on Syx Ibiza Collective (Pacha Recordings, Ibiza), talle sekundeerib eelmise aasta Movida Corona 2011 Europe võitja DJ Shults ja Eestist on toetamas DJ Kermo Hert. Võistlustulle astuvad baltimaade finalistid DJ Beatax (Läti), DJ Vortek (Leedu) ja DJ Artur F (Eesti). Movida Corona on üritus, mille võistlusest võib välja kooruda uus DJ Tiesto ja mille muusikaline headus on korraldajatele prioriteediks

Kõigile naistele 00.30ni sissepääs tasuta, täispilet südaööni 5 eurot, klubiliikmele 4,5 eurot. Pärast südaööd täispilet 8 eurot, klubiliikmele 6 eurot. Uksed avatakse kell 23.00 ja vanusepiirang on 18 eluaastat.