Eda-Ines Etti ja Madis Millingu juhtimisel astuvad võistlustulle kaheksa laulupaari, keda hindavad kohtunikud Mihkel Raud, Maarja ja Peeter Rebane. „Laulud tähtedega“ võitjapaar annab 300 000-kroonise võidusumma heategevuseks — igal duetil on ses osas oma plaan.

Tutvu uute laulutähtedega lähemalt ning saa teada, miks nad nõustusid muusikalises teleprojektis osalema:

SVEN SESTER, Riigikogu majanduskomisjoni liige
Sven Sester on IRL-i ridadesse kuuluv Riigikogu majanduskomisjoni liige, kes on varem tuntust kogunud ka ettevõtja ja spordiharrastajana. Sven on üle 20 aasta mänginud bridži, olles selle spordiala mitmekordne Eesti meister ning kuuludes ka hetkel Eesti koondisse. Svenile meeldivad lisaks bridžile ka male, kabe ning kõik mängud, mis on seotud mõtlemisega. Täienduseks mõttemängudele meeldib Svenile ka aktiivne füüsiline tegevus. Igapäevane jooksunorm on tal 10-15 km ning nii 6 kuni 7 päeva nädalas. Lähiaasta eesmärgiks on Svenil üks maraton läbida. Sven on aastaid olnud aktiivne erinevates heategevuslikes projektides. Ülemaailmse heategevusorganisatsiooni LIONS liige on Sven juba üle 10 aasta, olles Tallinna klubi kaudu vastutav mitme heategevusprojekti eest.
„Antud teleprojekt on tore oma väga tugeva heategevusliku sõnumi pärast. Just see kallutas ka mind oma nõusolekut andma saates osalemiseks,“ ütles Sven Sester.  Saate võidu korral toetab Sven hooldusvanemate koolitust läbi programmi „Igale lapsele kodu“. Raha kasutatakse potentsiaalsete hooldusvanemate koolituseks, kes soovivad lastekodust lapsendada.
 
KERSTI TOOTS, Luxton boutique’i omanik
Kersti tegeleb juba seitse aastat  Itaalia pesubrändi La Perla turustamisega Eestis. “Olen oma Luxton boutique´is aktiivne omanik. Tegelen  igapäevase asjaajamisega, kuid kõige rohkem naudin oma toredate klientidega suhtlemist.”
Kersti on pärit laulu- ja muusikalembesest suguvõsast.  Kui suur pere kokku tuli, siis leiti alati ka laulmiseks aega.  Kersti vanaisa Elmar Liiv, keda kutsuti ka Aseri-Ernesaksaks, oli eluaegne laulu-ja muusikainimene, kes veel 90- aastaselt töötas koolis laste muusikaõpetajana.
Otsus osaleda ei sündinud üldse mitte kergelt. „Positiivselt otsustama pani mind see, et laulusaade on just heategevusliku suunaga. Kuna looja on mulle kinkinud natuke lauluoskust ning kuhjaga pealehakkamise julgust, siis otsustasin väljakutse vastu võtta. Olen juba ammu mõelnud, et meie ühiskonnas on sotsiaalvaldkonnas heategevuslikus mõttes veel väga palju ära teha. Tahan anda heategevusse ka oma väikese panuse.“
Võidu korral annetab Kersti  raha Eesti Patsientide Esindusühingule http://www.epey.ee/, et soodustada abivajajatele arstiabi paremat kättesaamist .

EVELYN SEPP, Eesti Ujumisliidu president,Eesti Võitlusspordi Ühenduse president, Riigikogu liige
„Räägin enda sisemisest äratundmisest ja ka oma põhitöö raames aktiivselt kaasa kõigil nendel teemadel, mis teevad haiget ja mis ei sobi sageli peavoolu arusaamadega olulistest asjadedst Eesti inimeste elus. Olgu selleks siis laste või naiste õigused, perede toimetulek, laste ja noorte võimalused mõtestatud lapsepõlveks, mis sõltuvad peamiselt meist  — täiskavanud inimeste valikutest ning teadlikkusest.“
Evelin  annetaks võidusumma laste  ujumisoskuse omandamise ja arendamise toetuseks ning inimeste teadlikkuse tõstmiseks ujumisoskuse olulisusest kui elu hoidmise õpetusest.
„Kuigi ujumise algõpetus on Eestis kooli õppekava osa, jääb paljudel lastel ujumisoskus siiski omandamata paljus seetõttu, et ligipääs ujulale puudub.  Basseini pole, tundide arv on liiga väike ja riigil-omavalitsustel pole piisavalt raha, et seda kohustust rahaliselt katta. See, mis on juhtunud vanemate rahakotiga on niigi selge…Selle raha eest saab tuge ujumisoskuse algõpetuse läbiviimiseks, seda tegevad  treenerid-õpetajad ning eriti väiksemate kohtade ujulad, mida MASU tõttu ähvardab lausa sulgemine. See aga tähendab, et olulise sportimise koha kaotavad ka kõik teised kogukonna liikmed, sh. ujuda juba oskavad noored, kes võivad jääda üldse võimalusteta viia ellu oma unistusi.“
Konkreetne  organisatsioon, kes seda projekti kõige paremini vedada saaks oleks Eesti
Ujumisliit.

KIRSTI TIMMER, SkyPlus saatejuht
Kirsti on töötanud 18. eluaastast alates televisioonis ja raadios.  Ta on juhtinud telesaateid „Kaos TV“ ja „Rusikas“, muusikasaateid „7 vaprat“, „Sky+1“ ja „Hot stuff“ jne. Praegu töötab Kirsti raadios SkyPlus, kus juhib populaarset saadet „Naistekas“.  Ta on kolme lapse ema,  vanim on 16 ja noorim 2-aastane.
Saatesse tuli Kirsti kahel põhjusel. „Esiteks: kui on võimalus aidata abivajavaid lapsi, ei ütle ma kunagi ära. Kes meist suudaks panna end nende emade olukorda, kelle pisikesed lapsed on ravil Lastehaigla onkoloogia osakonnas? Kui saab kasvõi natukene nende laste paranemisele kaasa aidata, tuleb seda teha. Teiseks: mul on võimalus õppida laulmist Eesti parimalt lauljalt, Pearu Pauluselt, ja laulda laval temaga koos! Veel saan WAF’i koolis Maikenilt hääleseadet, mis mu tööski kasuks tuleb.“
Võidu korral annetab Kirsti raha Tallinna Lastehaigla Onkoloogiaosakonnale.

TIIU JÄRVISTE, ajakirja MOOD vastutav väljaandja
Tiiu on olnud eraettevõtja 22 aastat, ta on olnud seotud 19 erineva ettevõtte loomisega,  nendest viis on õnnelikult ellu jäänud, rahvale tuntuimaks saab kindlasti pidada kuulutustelehte SOOV.
Tiiu sõnul on Eesti mood hetkel tema  südametöö. „Oleme küll väga väike riik ja tillukese rahvaarvuga, kuid siiski peab meil olema oma rahva moeväljaanne, konkureerimaks ajakirjadega Voque ja Elle.“
Tiiu on kahe toreda poja, Eero ja Ian-Gustavi õnnelik ema. „Pere on mulle väga, väga armas, ilma poiste ja abivalmis ema toeta poleks suutnud toimekas tööandja olla.“  Vabal ajal meeldib Tiiule olla kodus, askeldada käsitööga, kalligraafiaga käelisi oskusi säilitada, sportida  ja lähedastele armastust jagada.
Võidu korral annetab Tiiu raha Eesti Naiste Varjupaikade Liidule.
 
TAURI TALLERMAA, mälutreener
Tauri on kuusteist aastat tegelenud koolitusega, viimased kaheksa on ta treeninud mälu ja kiirlugemist.  Lisaks kursustele on ta on esinenud ettekannetega nii mälust kui kiirlugemisest, aga ka tähelepanust ja efektiivsusest  erinevatel seminaridel, infopäevadel ja konverentsidel.
„Mälu treenimine ei eelda iseendal supermälu. Püüan ise ka vaeva näha, et asju meelde jätta. Mõned korrad olen püüdnud õpitut ka praktikasse viia — viis aastat tagasi jätsin meelde 4500 pii komakohta, eelmisel aastal 30 eset kinnisilmi tagurpidi järjekorras ja 52 segatud mängukaarti saate jooksul. Nüüd siis on väljakutseks erinevate laulude sõnad.“
„Ja mis saates osalemist puudutab, siis mulle meeldivad väljakutsed. Väike närvikõdi hoiab värskena. Laulnud olen nii poiste- kui segakooris, nii sõprade kui pere ringis. Mälutreenerina tean, et inimese aju salvestab kõige paremini emotsioone ja neid tahakski publikule pakkuda. Ning kui kõige selle tipuks saab veel ühe suure heateo teha, siis on raske midagi paremat tahta.“
Tauri Tallermaa soovib annetada  võiduraha  Laste&Noorte Kriisiprogrammi toetuseks.
 
MARGUS HANSON, Tartu abilinnapea
Margus on töötanud 1997. aasta kevadest Tartu abilinnapeana.  2003. aasta märtsis valiti ta Riigikokku, talle endalegi üllatusena tuli vastu võtta kaitseministri koht, millest pidi loobuma 2004. aasta sügisel. 2007. aasta kevadest taas Tartu linnavalitsuses. „Linna asjadega olen viimased 13 aastat lähedalt seotud olnud.“
Muusika ja laulmisega on Margusel  läbi elu olnud head suhted. Koolis alustasime klassivendadega bändi  tegemist ja hiljem ülikooli majandusteaduskonnas õppides laulis ja mängis bassi ansamblis  Rentaablus.  Bänd lagunes pärast kümmet aastat, igalühel olid oma tööd ja plaanid ning muusikuametisse keegi ei kippunid.  Hiljem on siiski mõned korrad nö. projektesinemisteks kokku tuldud.  „ Kodus tinistan kitarri üsna sageli ja laulan abikaasale ja labrador Reverendile “Wondeful world“-i; nad on siiani minu etteasted välja  kannatanud.“
Võidu korral soovib Margus toetada noori andekaid muusikuid Tartu Kultuurkapitali juurde rajatava fondi kaudu.

ARTUR TALVIK, filmiprodutsent
Artur on tootnud palju filme, sh „Detsembrikuumus“, „Baruto-tõlkes kaduma läinud“, mille režissöör ta samuti oli. Ta juhib paari maaelu edendamisega seotud MTÜ-d.  Aastaid tagasi tegutses Artur punkbändis Pezz,  mis kasvas välja heavybändiks Taifuun. Arturi nö muusikaline karjäär lõppes lavakunstikateedrisse astumisega ja sõjaväkke  minekuga.
Saates osalemises nägi Artur võimalust, et  selle kaudu saab tähelepanu pöörata inimestele, kes soovivad meie ühiskonda paremaks muuta väikeste, aga oluliste tegude kaudu.
Võidu korral soovib Artur toetada  Heateo Sihtasutuse kaudu Anni Akadeemiat ja teisi projekte, mis on suunatud mõttelaadi muutusele ühiskonnas.

VAATA FOTOSID tänaselt "Laulud tähtedega" pressiesitluselt:

„Laulud tähtedega“ alustab TV3 eetris pühapäeval kell 19.30.