Sky Plus Sügishitt 2016 auhinnafond on kokku 10 000 €. Võitjat autasustab Eesti Esitajate Liit 5000 € loomestipendiumiga. Sky Plus lisab samas väärtuses reklaamiaega, mida artist saab kasutada näiteks oma kontsertide või plaatide reklaamiks.

Hommikuprogrammi saatejuht Alari Kivisaar küsis Pùr Mùdd'i liikmelt Joonas Alvrelt, kas igal hommikul võiks olla 10 tuhande eurone äratus. "Halleluuja," ütles laulja seepeale ja kinnitas, et tulemusi oodates süda puperdas ning raske oli magada.

Crius x Pùr Mùdd tegi ülekaaluka võidu saamise nimel ka erinevaid promokampaaniaid – loosi läksid nii t-särgid, kingad kui ka õhtusöök bändiliikmetega. Erilised tänud läksid bändi poolt teele fännidele Kiviõli koolist ja Viljandi Gümnaasiumist.

Joonas Alvre sõnul läheb auhinnaraha kindlasti muusikasse tagasi, sest kevadel on oodata Pùr Mùddi uut plaati.

Sügav kummardus ning aplaus ka kõikidele teistele finalistile, kelleks olid Antares & Indrek Ventmann, Metsakutsu, Koit Toome & DJ Critikal, Vesikas ja Fofkin, Elephants from Neptune, La La Ladies, NimmerSchmidt ja Ines.

Publik ja Sky Plus käisid kuu aega igal teisipäeval ja neljapäeval raadioeetris finaliste üle vaatamas ja kuulamas. Nii astusid meie kaamera ette kõik kaheksa artisti ja vastasid lõbusatele küsimustele.