“See oli esimene lugu üldse, mille me välja andsime ja pärast seda on esinemisi ikkagi väga palju tulnud. “Hispaania tüdrukut” soovitakse ikka väga palju kuulda,” rääkis Ventmann Eesti Laul 2018 veebisaates Piret Järvis-Milderile antud intervjuus, kuidas paar aastat tagasi konkursil osalemine tema elu muutis.

Ventmann nendib, et tänavu on tema võistluslugu kindlasti teistsugune ja kahjuks Hispaania tüdrukut rahvas sel korral ei näe. Midagi ta enda puhul muuta ei kavatse, ent tänu eelnevalt Eesti Laulul osalemisele teab ta nüüd paremini, kuidas konkursil käituda: “Selle kogemuse võrra olen ma rikkam ja ma arvan, et ma kasutan seda targasti ära.”

“Tänapäeval on seda kiirust ja müra päris palju igal pool — arvan, et see lugu tõmbab natukene pidurit ja igaüks võib ise ette kujutada, mis see tempel või pühapaik on, kus saab oma rahus ja headuses olla,” seletab Ventmann lahti oma loo sisu.

Kaks laiemale avalikkusele tuntud lugu on nüüd Indrek Ventmannil olemas ja mõtted on liikumas ka täispika albumi suunas, kuid täpsemat infot oma plaanide kohta ei oska muusik hetkel veel jagada. Koostöös Allan Kasukiga on hetkel valmis tervelt viis lugu. “Meil on üks jõululugu ka, aga see ei leidnud suur kajastust — see sattus täpselt sellisele momendile, kui ma möödunud aastal isaks sain. Väga ilus lugu on, tasub kuulata,” kiidab muusik oma teost.

Kevadel lõpetas Indrek ülikooli ja oma lauljakarjääri kõrvalt peab ta porviisoriametit. Kui peaks juhtuma, et Ventmann kogub muusikuna veel rohkem tuntust, siis oma päevatööst pole ta nõus siiski loobuma: "Ma tahaks hoida ikkagi seda erialast sidet edasi, et puutepunkt ära ei kaoks. Arvan, et on täitsa võimalik mõlemat ühildada. See on nii põnev maastik, sa võid teha ükskõik mida," on Indrek oma tööga äärmiselt rahul.

Kuula Indrek Ventmanni võistluspala: