Tegemist oli mitmekülgse mehega, kes tundis end kodus nii spordis, muusikas kui ka kirjanduses. Pandi teletööde hulka kuulusid otsereportaažid, sündmuste kommentaarid ja õhtused mõtisklusminutid. Andekad reportaažid, värvikad sõnakasutused ning võime intervjueeritavaga samastuda tegid Pandist ETV firmamärgi, kelle puhul rõhutatakse tema karismaatilisust, mis köitis nii mehi kui ka naisi.

Publik toob sinuni 10 fakti Valdo Pandi kohta:
1.Kuigi Valdo Pant kogus tuntust reporterina Eesti Raadios ja 1948. aastal alustatud tööga Eesti Televisioonis, siis oma karjääri alustas ta geograafiaõpetajana.
2. Pantide perekonnas oli kokku neli poissi, kes kõik olid musikaalsed, head joonistajad, pikka kasvu ja lokkispäised. Valdo mängis ksülofoni ja viilulit, tema vend Ilo puhus aga orkestris esimest kornetit, Kalju alti ning kõige noorem Uno viljeles trummimängu.
3. Pandi elu detaile teadis vaid kitsam ring ning lähedastega kohtus ta salaja ja harva. Kuigi Valdo sünniaastaks on märgitud 1928, siis ei saa mehe tegelikus vanuses täiesti kindel olla. Pant muutis korduvalt oma sünniaastat ja elulugu. Mees valetas end vanemaks, et 16-aastaselt leegionisse pääseda, tõenäoliselt oli ta siiski vanem.
4. Vanameister elas üpris ebatervislikku elustiili. Tema päevane dieet nägi välja selline: 40-60 sigaretti, kaks konjakit ning lapsevannitäis kohvi, lisaks ergutustabletid. 
5. On ülimalt loogiline, et Kristjan Jõekaldast sai telemees, sest Valdo Pant oli tema ristiisa.
6. Pant ei pidanud naiste võimeid meeste omadega võrreldavaks ja seega oli tema suurim kompliment naisterahvale - mõtleb nagu mees. 
7. Alates aastast 1980. jagatakse Valdo Pandi nimelist ajakirjanduspreemiat, millega kaasneb rahaline auhind.
8. Reet Linna sõnade kohaselt sündisid kõik Pandi saateideed Telemaja kohvikus konjakipits nina ees istudes.
9. Käibetõed ja ajaloolaste ametlikud hinnangud said Valdo Pandi uurimusliku tegevuse poolt põrmustatud saatesarja “Täna 25 aastat tagasi” loomisel.
10. On teada, et ta oli suur napsusõber. Kui sõbrad tal selles osas piiri pidada palusid, siis vastas Pant: "Kuule sõber, jätad päeva vahele, rahvas paneb tähele!"