Olles mõlemad end aastatega muusikamaastikul tõestanud, nad tegelikult pikemat tutvustamist ei vaja ja pigem avaneb kuulajatel võimalus taas veenduda nende headuses. Renoveerimisjärgne sünnipäevanädal läbi, hoiab klubi jätkuvalt näppu pulsil ja lippu kõrgel.

Ladies Nightil üles astuv Rolf Roosalu, alustas laulmisega juba poisikesena, jõudes kõigest 11-aastasena Vanemuise teatri lavale Ü. Vilimaa lavastatud muusikalis „Oliver“. Muusikalipisik jäi vereringesse ning tänaseks on seljataga mitmed vähem või rohkem kaalukad rollid muusikalides „Miss Saigon“, „West Side Story“, „Cats“, „Tuhkatriinu“ ja „Fame“. Edasises elus on ette tulnud osalemisi erinevatel laulukonkurssidel ja ette on näidata mitmeid auhindu. Naistele on kolmapäevane üritus terve öö tasuta!

Tanja astub oma laiv-koosseisuga üles üritusel House of Dolls. Tanja on värvikas karakter, sündinud Venemaal, aga elanud terve oma elu Eestis. Oma treeningutega laulu ja tantsu osas, olles lõpetanud TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia, võib teda pidada üheks täiuslikumaks artistiks Eesti meelelahutusmaastikul. Oma 15 aastase tegutsemise juures, on ta sattunud kõiksugu lavadele, alates muusikalidest kuni telestuudioteni välja ja senimaani pole ta kedagi veel külmaks jätnud, ega jäta ka seekord!

Facebook 'attend' tagab kella 01.00ni tasuta sissepääsu! 

Rolf Roosalu – “All & Now”
Tanja Mihhailova – “Umbrella” (Rihanna cover)