1) “Grįžkit iš Toli”
“Kui sa eksid meelega metsa ära, et enda peas ringlevaid mõtteid maha rahustada. Sa jälitad vee lõhna ja leiad mäenõlva, millelt paistab all orus pesitseva kauni järve kuma. Äkitselt sa taipad, et siin võiks paikneda sinu majake ja sa võiksid selle kõrval asju kasvatada, järves ujuda ja kala püüda, korjata marju ja seeni ning nautida linnulaulu ja metsarahu. See võiks olla see paik, aga sa pead minema tagasi linna. Siis sa kuulad seda.”

2) “Hound Dog”
“Pikaks monotoonseks retkeks rattal (või mõnel muul kosmosereisiks mõeldud sõidukil), mis ootamatult lõppeb, kui gravitatsioon kaob ja sa hakkad õhus hõljuma. See lugu näitab sulle, mis suunas kulgeda.”

3) “Pertaining to the Innermost”
“Sa peaksid seda lugu kuulama, kui peatud oma jalgrattaga järsul mäenõlval, mis tekitab sinus kahtlusi, et võid kiirelt alla kimades kukkuda. Poole loo peal sa unustad need kahtlused ja lükkad endale tublisti hoogu juurde.”

“Või äkki oled sa ekstreemsete hobidega inimene, siis võiksid sa seda lugu kuulata autos, kui vestlustest saab villand. Pane klapid pähe ja jälgi tee ääres ilutsevaid puid ning aegajalt piilub lehtede vahelt päike, mis su nägu paitab.”

4) “Above Us”
“Sa oled hiiglaslik draakon, kes lendab maandumisplatsi otsides üle mere, kuid kõik vaateväljas olevad saared paistavad liiga pisikesed. See pala võib aidata sul näha, et asjad muutuvad lähenemisel suureks ja pealegi pole draakon, vaid hoopis kiil ja mere asemel on järv, kus sa sündisid ning need saared on hoopis vesirooside lehed.”

5) “Places, Planes And Trains”
“Kui sa vahel tunned, et kauge tähe valguskiirena. Pärast viite miljardit aastat avakosmoses reisimist jõuad sa viimaks Maale ja lendad läbi akna, et inimestega kohtuda. Mees hüüab oma lastele, et tal pole aega raisata muinasjuttude peale, sest tema aeg on väärtuslik. Sa mõtled, kui rikas sina siis olema peaksid ning maandud ühe lapse põsele.”

Garbanotas Bosistas esineb laupäeval, 2. aprillil kell 22.200 Kultuuriklubis Kelm toimuval Manka Boutique Pop Festivali showcase’il.