Tüdrukute esimene ülesanne on Expressions ehete reklaamklipi filmimine. Sellele eelneb näitlemiskoolitus Hendrik Toompere juhendamisel, kus tuleb õppida end väljendama ja “vabaks laskma”. See katsumus ei kuku kellelgi ülearu hästi välja ja ka žürii saab selle üle hiljem laginal naerda.

Teine ülesanne on Halensi bikiini-fotosessioon rannal, kus tüdrukuid pildistab Brasiilias elav fotograaf Martin Lazarev, kelle kaamerasilma eest on läbi käinud ka paljud supermodellid ning kuulsused, nende hulgas näitleja Vincent Cassel. Liibuvates ujumispükstes tuleb kaamera ees poose võtta ka ainsal meesvõistlejal Alekseil, kelle etteaste tekitab tüdrukutes nii elevust kui ka kadedust.

Modellimaja elanikud on jagunenud kahte leeri – vene keelt kõnelevad tüdrukud hoiavad Alekseiga ühte, eestlannade kambas ei tunta Aleksei vastu aga kuigi palavat poolehoidu. Sõnasõda saab õige hoo sisse, kui tüdrukud poodiumilkõndi harjutavad, sest suurte kogemustega Aleksei teeb nii mõnegi piiga meelest oma suu vales kohas lahti.

Modellihakatised mõistavad aina enam, et tõeline võistlus on alanud. Nüüd peab igaüks seisma iseenda eest ja seda nii ööl kui päeval. Majja hiilib kahtlustamine, klatš, alandamine ja solvangud. Kindlasti mängib oma rolli selles ka fakt, et juba täna peab keegi lahkuma. Väljahääletusel paljastub viimaks ka Aleksei tõeline pale...

Põnev ja intrigeeriv “Eesti tippmodell” on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21:30, kohe pärast armastatud kodumaist sarja “Naabriplika”.