Kaleo tegutseb alates 2012. aastast ning neil on ilmunud ka omanimeline debüütalbum, mis saavutas saareriigi plaadimüügitabelites koheselt esikoha. Samuti pärjati Kaleo liikmeid käesoleval aastal Islandi muusikaauhindade galal Parima albumi, Parim vokalisti ja Aasta Uustulnuka tiitlitega. Eeloleval suvel soojendavad nad kodulinnas USA-st pärit maailmanime, ansamblit Pixies.

Kaleo uut singlit "Rock'n'Roller" mängitakse usinasti muusikakanalites üle maailma ja konkreetne muusikapala on hetkel vägagi päevakajaline UK Absolute Radios. Kaleo saabub Eestisse Taanist, Põhjamaade muusikat tutvustavalt festivalilt Frisk ja korraldab siinmail lausa minituuri, andes neli kontserti: Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Paides.

Motor Tension Anxiety on muusikaline kooslus Eestist, kes erinevate helimaailmade tajumiseks uitab ringi meeliavardavatel psühhedeelistel väljadel ning kasutades sujuvamaks edasiliikumiseks rabedat hardcore/rock 'n' roll taktikat.

Lisaks eelpool mainitud kahele bändile mängivad muusikat DJ Liisi Voolaid (Lady Luck) ja Karl (GüüTTeÖö) Uksed avatakse kell 22:00, esimene bänd läheb peale kell 23:00. Esimene tund pilet 3€ ja siis 4€.