Nii Anneli kui Herkki usuvad, et nad mõlemad väärivad võitu; samas ei julge Anneli sellest mõeldagi, Herkki aga on – vastupidi - korduvalt tunnistanud, et just tema peab olema parim. „Muidu olen siin lihtsalt kaks kuud lolli mänginud,“ naerab mees. Anneli ihkab võitu vaid selleks, et auhind, 5000-eurone reisitšekk, võimaldaks tal kogu perega puhkusele sõita. Muidu kaaluvad aga Anneli jaoks võidu üle hea enesetunne, kaotatud kilod ja tantsurõõm.

„Ma nutsin nädala algul mitu peatäit, mul oli nii kurb meel, et käimas on viimased päevad tantsuproovides, siis finaal ja ongi kõik,“ nendib naine. Finaalieelsed proovid on Anneli jaoks rasked olnud, kuna treener Ingmar Jõela seatud koreograafiad pole just kergete killast. „Anneli on tohutult palju arenenud ja tegelikult saab ta hakkama absoluutselt kõigega, mida talle ette sööta,“ on Ingmar oma partneris kindel. „Anneli suurimaks trumbiks on harjutamiskomme ja vastutustundlikkus. Ta nõuab alati pigem rohkem proove kui vähem, lisaks treenib veel jõusaalis ning ta filmis proovi ajal tantsud üles, et siis kodus veel harjutada. Tal on tohutu suur tahe alati kõik tantsud perfektselt esitada,“ kiidab Ingmar.

Herkki treener Regina Teino tunnistab, et Anneli on visa naine. „Kui Herkki, kes on paljud saated võitnud, ka viimases saates tublisti esineb, siis ta võiks ikka võita,“ loodab Regina. Herkki trumbiks on läbi saadete olnud trikid, hüpped ja tõsted. „Herkki tahab alati, et tantsud oleks huvitavad ja see on tantsija puhul väga oluline,“ kiidab Regina. Mehe plussiks peab treener ka energilisust ja võimet sammude kombinatsioone meelde jätta. „Me ei tee reeglina kordusi, alati tuleme välja uute sammudega.“ Teleekraanil teeb Herkki trikke ja tõsteid mängleva kergusega, Regina sõnul ei tule need aga alati lihtsalt. „Proovime tõsteid mati peal väga mitu korda ja saame ka haiget. Mul on sinikaid üle keha, ka sellistes kohtades, kus varem pole olnud,“ naerab Regina.

Annelil ja Herkkil tuleb finaalis esitada kolm tantsu: esmalt maailma rahvaste tants, seejärel siiani kõige paremini õnnestunud etteaste ja lõputants teemal „Minu suurim trump“.

„Tantsi tagumik trimmi“ võitja selgub TV3s täna õhtul suures finaalis algusega kell 20.00.