Suur sünnipäevapidu toimub 21.mai algusega kell 23.00 Tallinnas Club von Überblingenis. Lisaks Poweri djdele, keda igapäevaselt raadiojaama sagedustelt kuulda võib, astub üritusel üles erikülaline Rootsist, Power Hit Radio asutaja DJ SWEDISH CHRIS. Dj Swedish Chris mängib maailma tegijamat elektroonilist tantsumuusikat kaasmaalastest tipp-produtsentidelt.

Esmakordselt astub plaadimängijate taga üles Eestimaise tantsumuusika tipptegija MERLYN UUSKÜLA, kelle hitt „Ihuüksi“ on vallutanud raadiojaamade edetabelid ja püsinud tantsusaalide mängitumate hittide topis juba väga pikka aega. Merlynil on hea meel teatada, et Poweri sünnipäeval tuleb esmaesitlusele uus lugu koostöös Saksa produtsendi Marc van Lindeniga. Club von Überblingenis filmitakse ka uue loo muusikavideo tarbeks üks lõik.

Lisaks on hea meel tutvustada uut lootustandvat artisti, kelle lugu „Kevadel“ Poweris laineid lööb – MARI-LIIS AASMÄE.  Tartust pärit tütarlaps jäi kuulajate kõrvu  juba paar aastat tagasi, kui tema hittlugu „Varjud“ Poweri edetabelis kõrgeid kohti napsas.  Mari-Liis ütles, et on väga meelitatud kutsest Eesti ühe parima raadiojaama sünnipäevale  ja lubas omapoolse kingitusena pakkuda meeldejäävat esinemist. Mari-Liis tutvustab oma kolme suuremat hitti just laupäeval Club von Überblingenis.

Power Hit Radio on kutsunud kohale veel ühe noore lauljanna MIA, kelle lugu „Ingel“ saavutas lausa teise koha möödunud aasta parimat tantsumuusikat kokkuvõtvas edetabelis. Mia manageri Meelis Kuke sõnul peavad nad just lennukat teist kohta ka põhjuseks, miks nad on sünnipäevapeo esinejate listis.  Kukk lisas, et esitlusele tuleb 4 lugu, mille seas on ka uus laul „Hey Hey“.

Ja nagu juba mainitud on peol võimalus nautida kõikide eetrihäälte muusikavalikut. Üles astuvad Erkki Sarapuu, Andres Aljaste, Marek Talivere, Kaido Kaasik ja loomulikult Power Hit Radio programmijuht ja Eesti parima Dj tiitliga pärjatud KOLZAR!

Kohtumiseni aasta tantsumuusika tippsündmusel laupäeval Club von Überblingenis!