Vaid 2002. aastal esilinastunud Nimed marmortahvlil on kogunud avanädalal rohkem vaatajaid 33 122.

Ka piletitulu järgi on Uuspõllu film edetabelis kõrgel kohal, hoides Eesti filmidest avanädala tulemusega teist ja kõigi linastunud filmide edetabelis viiendat kohta, jäädes alla vaid filmidele Kariibi mere piraadid, Jääaeg 2, Nimed marmortahvlil ja Borat.

Lisaks Andres Maimiku ja Rain Tolgi filmile on sel aastal kinodes jooksmas veel neli Eesti filmi, millest edukaim dokumentaalfilm Laulev revolutsioon. Eesti-Ameerika ühisfilm on kogunud üle 14 000 vaataja. Kokku on Eesti filme käesoleval aastal käinud vaatamas juba üle 40 000 inimese.

Jan Uuspõld läheb Tartusse” jookseb hetkel Tallinnas Coca-Cola Plazas, Tartu kinos Ekraan ja Pärnu kinos Mai.

Tegu on kergelt nihkes musta komöödiaga, mille värvikate kõrvaltegelaste galeriis tunneme ära nii mõnegi prototüübi avalikust elust ja nii mõnegi eestlasele igiomase karakterjoone.

Filmi peaosas on Jan Uuspõld ise ja loost käib läbi väga värvikas tegelastegalerii meie avaliku elu tuntumatest nägudest. Linateoses mängivad Dan Põldroos, Hannes Võrno, Mirtel Pohla, Mari-Liis Lill, Mait Malmsten, Juhan Ulfsak, Tõnu Kilgas, Toomas Hendrik Ilves, Viire Valdma, Liina Tennosaar, Rain Tolk, Ott Sepp, Arvo Kukumägi, Aigi Vahing, Vladislav Koržets, Erich Krieger, Linnar Priimägi, Kadri Kõusaar, Igor Gräzin, Lihtsa Elu” Sille, Reet Linna ja paljud teised.