"Milleks koguda nunnumeetri kuulsust hüljatud looma toel?" kirjutab Hannah oma Facebooki lehel. "Võtta varjupaigast (loe: Tallinna Loomade Hoiupaik) 1-kuune kutsikas, kes läbi telepildi oli selgelt apaatne ning peaks viibima rahulikus ja turvalises keskkonnas, tirida ta kaamerate ette ja kogu möllu sisse... ja siis ta TAGASI varjupaika viia??? Masendav," leiab Hannah.

Lisaks selgitab ta, et kui oleks tegemist olnud mõne artisti isikliku koduse lemmikuga, siis saaks veel kuidagi aru. "Aga selline promo on loomasõprade hulgas igati taunitav. Ma ei nimetaks seda looma piinamiseks, vaid mõtlematuks käitumiseks nii artistide kui Hoiupaiga poolt," hurjutab ta mõlemat osapoolt.

"Kel vähegi loom kodus, teab, kui oluline on esimesel kahel elukuul rahu, vaikus ja turvalisus. Olles kursis meelelahutusmaailma ning lavataguse meluga, ei saa seda keskkonda mingist otsast väiksele loomale sobilikuks nimetada. Hoiupaik rikkus looma väljastamisega karantiini tingimusi. Kutsika leidmise kuupäevaks on 23.veebruar, Eesti laulu finaal toimus 8 päeva hiljem. Karantiini aeg loomal on 14 päeva," teab Hannah lisada.