"Eesti talendi" esimeses poolfinaalis esinevad:

Tartu Tünnipunt, muusikud, 21-50
Tartu Tünnipunt sai alguse 2003.a. Tartu 1. Muusikakoolist, selle moodustasid tolleaegses puhkpilliorkestris mänginud õpilased. Muusikakool on küll tänaseks lõpetatud, kuid Tünnipunt jätkub.

Tantsukollektiiv Radost, 16-18
Radost tegutseb Kohtla-Järvel juba ligi 16 aastat ning seal on pea 100 erinevas vanuses liiget, viljelevad nad väga erinevaid tantsustiile . Poolfinaali jõudis trupp, kus 16-18 aastased neiud.

Kaj Pronko,20, juuksuriõpilane
Kaj õpib Tartu Kutsehariduskeskuses juuksuriks. Tantsimist alustas Kaj viis aastat tagasi, tal on veel soov minna õppima koreograafiat ning kunagi omandada ka juristiharidus. Õppimine on noormehele väga oluline, sest tark inimene jõuab kaugele.

Meel, 12, koolipoiss
Meeles tärkas huvi Michael Jacksoni muusika ja tantsu vastu, kui popikoon möödunud aastal suri. Poiss hakkas vaatama Jacksoni videosid ning nende järgi harjutama põhilisi tantsuliigutusi.Nüüd on ta juba kuus kuud käinud Micahel Jacksoni tantsutrennis.

Kristen Poola, 25, õppejõud IT-kolledžis
Kristen lõpetas Californias ülikooli IT-alal ja töötab praegu Tallinnas IT-kolledžis õppejõuna. Rulluisutaimsega hakkas tegelema, kuna vaimse töö kõrvalt oli vaja ka midagi füüsilist teha.

Marta, 11&Edgar, 9 Vunš, Püünsi kooli õpilased
Marta ja Edgar on tantsinud juba väikesest peale. Edgar saavutas sügisel Saksamaal MM-il soolotantsus 5.koha ja Marta on kahekordne Eesti meister. Koolis õpivad nad neljadele-viitele ja ei ole kunagi saanud ühtegi kolme.

Tatjana Rudõk, 28, administratiivassistent
Tatjana on päritolult ukrainlanna ning on aktiivne liige Ukraina Kultuuriseltsis. Tema kaks kirge on laulmine ja joonistamine. Laulmine tekitab hea tunded ning joonistamine rahustab. Tatjana unistab endiselt lauljakarjäärist.

Erki-Andres Nuut, 21, muusik
Erki-Andres on pärit musikaalsest perest ning on ihult ja hingelt muusik. Lühikest aega õppis ta klahvpilli ka õpetaja käe all, aga suures osas on iseõppija. Täna tegutseb ta erinevates projektides ja bändides. Muusikata ta oma elu ette ei kujuta ning tema suurim unistus on saada väga heaks muusikuks.

Anatoli Jevstratov, 21, valvetöötaja
Anatoli on lõpetanud kutsekooli metallitöötajana, tööd ta aga sel ametil ei leidnud ning töötab praegu valvetöötajana. Noormehe suurim unistus on aga leiba teenida lauljana, ta kirjutab laule ja loodab, et saab neid kunagi ka publikule esitada.

Eduard Einmann, 73, pensionär
Eduardi noorpõlveunistus saada professionaalseks muusikuks jäi täitumata, ometi täitub tal enda sõnul külapillimehena järgmisel aastal 50 aastat laval. Suurimaks saavutuseks peab mees 3. kohta möödunud aastal ja tänavust meistritiitlit Soomes rahvusvahelistel lõõtsamängijate konkurssidel.

Hääleta: