Margit Tali, 21&ansambel
Margit töötab Pühajärve restoranis vahetuse vanemana, ta nimetab end laulvaks teenendajaks, kuna üsna sageli ta ka laulab toitu ootavatele klientidele. Ta on kolmandat põlve rahvamuusik ning tema suurim soov on saada lauljaks.

Igor Kudrin, 16, õpilane
Igor õpib Tallinna Humanitaargümnaasiumis 10.klassis, kooli kõrvalt annab ta ka tantsutrenne. Unistab mööda maailma rändamisest ja tantsimisest. Peale keskkooli plaanib ta siiski ülikooli minna ja pärast kõrghariduse omandamist laia maailma unistusi täitma

Johanna Randmann, 12, koolitüdruk
Johanna käib laulmas, klaverit õppimas ja ratsutamas. Tema kõige suurem unistus on saada lauljaks. Tüdruk tahab kordki elus kogeda, mis tunne on laulda hästi suurel laval ja hästi suure publiku ees.

Ida Tantsukool
Väikesed baleriinid Tartust Ida Tantsukoolist on poolfinaali pääsemise üle väga üllatunud ja õnnelikud. Nad tunnistavad, et balleti tantsimine on raske, sest nõuab palju vaeva ja tööd, et hea tasemeni jõuda.

Natalja Šabartšina, 16 õpilane
Natalja õpib Jõhvi gümnaasiumis 12. Klassis ja on tantsuga tegelenud 13 aastat. Ta on osalenud väga plajudel võistlustel ning ei tea täpselt isegi, kui palju tal diplomeid ja medaleid on. Parim saavutus 1. koht Austrias hiphop soolotantsus juuniori kategoorias.

Eno Lints, 18, õpilane
Põltsamaa gümnaasiumi õpilane Eno tüdines jalgpallist ja uueks väljakutseks sai freestyle. Kuna aga trikkide õppimine tekitas korteris liialt lärmi, andsid vanemad pojale keldrisboksi, mille ta ise korda tegi ja kus ta nüüd iga päev kolm tundi harjutab.

Tom Pintson,21 mustkunstnik
Päeval üliõpilane, õhtul mustkunstnik. Tomil tekkis huvi mustkunsti vastu 10-aastaselt, teismelisena ei käinud ta pidudel, vaid istus kodus ja tegeles mustkunstiga. 12-13 aastaselt hakks ta ka juba esinema. Tema eesmärk on, et inimene ei teeks reaalsusel ja mittereaalsusel vahet.

Madis Arro, 24 väikeettevõtja
Kõige olulisem Madise elus on tema pere, kaks pisipoega ja elukaaslane. Perekond annab ta elule mõtte ja pakub väga palju rõõmu. Peaaegu sama tähtis on Madisele ka laulmine ning ta unistab saada professionaalseks lauljaks.

Aleksandra Gorohhova, 20, õpilane
Aleksandra elab Narva-Jõesuus. Talle meeldiks olla hipi, aga paraku on siinne kliima liiga külm hipielu nautimiseks.

Simo Atso, 9, koolipoiss
Simo sattus trummide taha 2-aastaselt ning trummipulki ei ole ta siiani käest visanud. Simole meeldib ka mängida kitarri ja arvutimänge ning teha sõbraga vidoeid. Ta unistab saada kuulsaimaks Eestist pärit trummariks.