Seda, kuidas trimmisaate „burleskitarid“ härra Sanderit täna üllatavad või tuleb tal pilk piinlikkusest kõrvale pöörata, näeb saates, kus Mart Sanderi kõrval istuvad kohtunikelaua taga ka Kaisa Oja ja Teet Kask.

Natalja ja Kaarel - aeglane valss

"Atmosfäär oli väga hästi tabatud," kiitis Teet, kuid märkas närvi tantsijates. "Ilus oli, sõna otseses mõttes."

Mart Sander ütles, et tants tuli üllatavalt hästi välja ning soovitas Nataljal oma näos mitte närvilisust välja paista lasta.

"Ka minule algas saade positiivse üllatusega, sest te tantsisite kogu tantsu tantsuvõttes," kiitis Kaisa Oja ning lisas, et aeglane valss on väga keeruline tants, mida algajal tantsida.

Tänane külaliskohtunik Mart Sander usub, et burleskivoorus meie tantsijad ilmselt riideid ült ei heida. „Aga väljakutsuvas eneseeksponeerimises peavad nad olema väga ebaeestlaslikud,“ kommenteeris mees.

Burlesk

"Minu jaoks oli natuke liiga palju sellist paaristantsu moodi tantsu. ideaalis peaks meestantsija jääma toetavaks," rääkis Mart Sander, et oleks tahtnud näha rohkem Nataljat. "Publikule suunatud hetki nagu polnudki."

"Sisenemine oli väga efektne, näoilme oli üleolev, mis peabki burleski juurde kuuluma," kommenteeris Kaisa. "Kava ülesehitus oli vägagi meeldiv."

"Algusest peale oled sa jätnud endast tagasihoidliku mulje. Paar korda on sinust välja tulnud aga naiselik amatsoon," kommenteeris Teet. "Aga siiski päris tabav lähenemine."

Natalja kaotas 1,9 kilo, mis on 2,3% tema kehakaalust.

Punkte kokku: 10,5

Herkki ja Regina - fokstrott

"Herkki, sa ise kaevad endale auku sellega, et su riietus on selline, nagu ta on. Ehk siis, kus on sinu frakivest ja lai vöö? Kus on sinu mansetinööbid?" kurjustas etiketiguru Mart Sander Herkkiga.

Kaisa Ojale meeldis see, et paar lõi oma tantsuga väga romantilise õhkkonna. Fokstrott on Kaisa sõnul väga julge valik, mida õpitakse tavaliselt ühe viimase tantsuna.

"Kas see oli nüüd seotud valu või tilgutiga, aga rahu oli sinu liigutustes ja hoiakus. Mõne liigutuse juures ma panin tähele, kuidas valu oli sinust üle. Aga sa suutsid isegi neid grimasse teha siis, kui kaamera ei näidanud," kiitis Teet, et vaatamata reielihase rebestusele sai Herkki tantsuga kenasti hakkama.

Seda, kuidas trimmisaate „burleskitarid“ härra Sanderit täna üllatavad või tuleb tal pilk piinlikkusest kõrvale pöörata, näeb saates, kus Mart Sanderi kõrval istuvad kohtunikelaua taga ka Kaisa Oja ja Teet Kask.

Burlesk

"21. sajandi burleskiports sai meile näidatud," kommenteeris Teet. "Niipalju, kui ma Herkkit tean, on tal alati olnud suured hüpped, jalavisked ja spagaadid. Sel korral pidin neid asinutl ette kujutama," oli Teedul kahju, et Herkki ei saanud tantsu teha nii, nagu plaanis.

"Õnnitlen suurima kaalukaotuse puhul," kiitis Mart Sander. "Et ka tagumik trimmi saaks, peab Regina veel palju trenni tegema," viskas Mart nalja.

"Näha on, et kaalukaotus on sulle väga hästi mõjunud. Eelnevad kostüümid oled suisa nabapluusi vastu vahetanud. Ma oleks oodanud sinult rohkem nalja ja pulli, et pakkuda siiski publikule mingit emotsiooni. Sinu roll läks natuke kaduma," kommenteeris Kaisa.

Herkki kaotas kaalu 4,0 kilo, mis on 4% Herkki kaalust. 

Punkte kokku 11,7

Anneli ja Ingmar - tango

"Vaatan oma paberit ja kirjas pole ühtegi sõna - järelikult ei jäänud mul selleks aega," kommenteeris Kaisa Oja, kes oli tantsust vaimustuses.

"Kõige kindlam esinemine," kiitis ka Teet. "Sa haldasid päris korralikult seda tantsu."

Ka Mart Sanderi sõnul oli tants hea. "Kuna Ingmar on vabariigi üks andekamaid ja nõutumaid koreograafe, siis oli vaatamist siin meeletult palju."

Burlesk

"Väga efektne algus ja lõpuni välja," kiitis Kaisa. "Natuke meenutas kabareed ja sulgedega vehkimise oleks jätnud ka rohkem Annelile."

"Teil särises väga edukalt, tõepoolest," kiitis Mart Sander. 

Teet ei suutnud midagi halba välja tuua. "Võib-olla seda enesenautimist publiku poole suunata,seda  oleks tahtnud näha, aga praktiliselt ei saagi nokkida," oli Teet pettunud.

Anneli kaotas kaalu 2,2 kilo, mis on 2,3 % tema kaalust.

Punkte kokku: 11,3

Burlesk on žanr, mida Eestis ei ole kunagi viljeletud ja on seetõttu enamusele tundmatu. Burleski asjatundja Mart Sanderi sõnul joonduti meie maal rohkem saksapärase kabaree kui ameerikapärase vodevilli järgi ning burlesk ongi vodevilli „väike sohipoeg“. „Suures osas katmata naiseilu ja erootilise võrgutuse ümber keerlev tantsuetendus, mis tänapäeva mõistes on striptiis,“ selgitab Sander, lisades, et kindlasti pole see aga nikkelposti ümber keerutamine, kuna burleskitarid olid omal ajal oma rollide ja eeskavadega seksijumalannad.

Tänane show sünnib ühele finaali soovijale aga läbi suure valu, sest Herkki rebestas saate proovis reielihast ning läheb nüüd õhtusele jõukatsumisele vastu väga ohtlikus seisus. Tema konkurentideks on Natalja ja Anneli.

„Tantsi tagumik trimmi“ finaalieelne saade alustab TV3s täna kell 20.00.