Sedapuhku tulevad esitusele jõululaulud ja duetid tuntud artistidega ning seetõttu astuvad publiku ette Elina partner Lenna Kuurmaa, Toomase partner Liisi Koikson ja Rasmuse partner Tanja Mihhailova.

Elina ja Lenna esituses kõlab John Lennoni „Imagine“ ning tegu on ühtlasi esimese naisduetiga staarisaate ajaloos. „Mulle väga Lenna meeldib, eriti tema tämber ja suhtumine muusikasse,“ põhjendas Elina. Neiu usub, et tema ja Lenna hääled kõlavad suurepäraselt kokku.

Rasmuse sõnul on tal alati olnud plaanis duetivoorus lõbutseda. „Kuulates Robbie Williamsi ja Kylie Minogue laulu “Kids”, mis on kolm minutit kompaktset flirtimist, sai mulle selgeks, et mul on vaja täiesti hullumeelset naissoost vastandit minule ja ainus naine, kes mulle pähe hüppas, oli Tanja, kes on naiselikkuse etalon,” kommenteeris Rasmus.

Toomas esitab pühapäeval koos Liisi Koiksoniga Nick Cave’i ja Kylie Minoque poolt tuntuks lauldud „Where the Wild Roses Grow“. „Liisi Koiksoni madal register oli täpselt see, mida ma otsisin — sume, ohtukuulutav, müstiline, tumedalt ilus ja karismaatiline,“ kommenteeris Toomas. „Liisis on väge ja võimu. Ja ta paneb laval inimesed ennast vaatama ja kuulama,“ kinnitab Toomas

Jõululauludena kõlavad Toomase esituses traditsiooniline „Let It Snow“ Michael Bublé võtmes, Rasmuse esituses “Do You Hear What I Hear“ ja Elina laulab südamlikku “Jõuluööd”. „Eesti otsib superstaari“ erisaade on TV3 eetris pühapäeval kl 20.00, superfinalistid selguvad otsesaates algusega kell 20.30.

Vaata staaride viimast pühapäeva-eelset bändiproovi: