"No löö või maha, ei mäleta miskit toonasest pildistamisest," sõnas Jaanus Nõgisto. "Nii lohakalt ja ebacoolilt me riides ei olnud tavaliselt, küllap tehti pilt Nukuteatri etenduse "Linnahall ja ahne naine" proovide ajal."

Aastakümneid hiljem uuesti samas kohas kohtudes olid mehed esmalt küll skeptilised, kas ikka on vaja üht vana fotod taaslavastada, kuid päeva edenedes tuju kõigil paranes ning pildistamine möödus nalja tehes ning lõbutsedes.

"Mul oli tore taas, üle hulga aja olla korraga koos nii Tiidu kui Jaaniga. Siin katusel oli aega tunnetada inimlikku lähedust, sidet, mis meie vahel ikka veel valitseb. Me ei osanud seal Linnahalli katusel enam midagi teha, aga kuidagi - laiali minna ka ei tahtnud… ühesõnaga - helge hetk jäi meelde," kirjeldas muljeid Rannap.

Tallinna lauluväljakul juba ülehomme toimuval kontserdil musitseerivad Ruja originaalkoosseisu liikmed Rein Rannap, Jaanus Nõgisto, Andres Põldroo, Tiit Haagma ja Jaan Karp.

Solistidena on laval Kadri Voorand ja Estonian Voices, Robert Linna, Kristjan Kannukene, Priit Võigemast, Ott Lepland ja Karl Vilhelm Valter.

Kaasa löövad ka Henno Kelp, Laur Joamets ja Andrus Lillepea.

Osta pilet Ruja taasühinemiskontserdile "Eesti muld ja Eesti süda" SIIT!

Saadaval Ruja särgid ja riidest kotid, tooted müügil ka Lauluväljakul kohapeal. Hetkel võimalik tooteid osta T-shirt store kauplustest
Tallinnas, Tartust ja Pärnust.

NB! Sissepääs Ruja muusikalise taasühinemise kontserdile on vaid Oru väravatest.

Kontserdi korraldab Ekspress Meedia.