Režissöör Rene Vilbre sõnul pilt must-valgeks ei jää: "Proovime filtreid ja tonaalsusi. Muutunud on nende lavaline dramaturgia ja suhe. Paar üllatust on veel, mida hoiame kiivalt enda teada, mida tahame teha finaalis ja poolfinaalis. Loo lõpp on muutnud vähe, aga võimsalt ja seda te näete, siis kui finaali jõuame."

Kuigi Elinal on suur lavanärv ta enda sõnul suurpäeva pärast ei muretse: "Nagu öeldakse harjutamine teeb meistriks. Ma just arvan, et mida vähem me seda harjutame, seda paremini see tuleb välja, just selle emotsiooni poolest."

Kuigi arvatakse, et lavalise välimuse poolest muretsevad enamasti naised, ei pääse ka mehed pikkadest proovidest. "Tuleb välja, et need ülikonnad on erinevad ja käin ning proovin neid koguaeg. Natukene väsitav on, aga ma saan aru, mis tähendab, kui ülikond on paras või ei ole paras. Ma olen selle õnneks usaldanud teiste kätesse. Ma ei hakka ise seal surkima, küll ma tean, et elina on väga palju ette võtnud. Ta on koguaeg kas trennis või proovides, harjutab eriti tublisti," sõnab Stig.

Pikkade ülikonna- ja lavaproovide vahel salvestavad Elina ja Stig plaati. "Sellest tuleb läbi aega üks parimaid pop-plaate," sõnab Stig ning Elina lisab: "Seda saavad kuulata nii väikesed kui ka suured inimesed. Igaühele on midagi."