Saate alguses näitas, et modellimajas lõõmasid endiselt kired selle ümber, kes peab koristama ja kes on laisk. "Kas ma pean kõikidel järele koristama või?" küsis Kristiina-Liisa, kelle peale hiljem väljapraakimisel Liisi Eesmaa pahandas. Nimelt ta pidavat mitte võtma õppust ja on mitmeid kordi majareegleid rikkunud. "Mul on kõrini nendest väikestest tattidest," käratas lekkiva piima loigu peale Kristine.

Tüdrukute päev algas batuudikeskusest ja juba ainuüksi mõte taolisest kargamisest pani nii mõnelgi pea valutama. Trenni tuleb aga teha, sest neid ootab ees fotosessioon hotelli katusel, kus batuudil hüpates tuleb endast parim pilt välja võluda. Hirm on suur, sest piirded tunduvad madalad ning linnavaade tekitab peapööritust.

Ühte kahe viimase hulka jäänud tüdrukut Kristiina-Liisat ja Mariat süüdistati ükskõiksuses, esimest aga selles, et tema muidu elurõõmus ja ülevoolav energia ei jõua kuidagi fotodele. Nii otsustavad kohtunikud saata ära tüdruku, kes eksib pidevalt modellimaja reeglite vastu ja, kelle kohta on nad modellimajast nii mõndagi kuulnud. Ei tasu arvata, et miski siin saates saladuseks jääb...