Mona lahkumine tekitas teistes võistlejates ikka veel hämmingut – kaasvõistlejad ei saanud aru, miks just tema, kui ometi Gerili ja Stefani tundusid hoopis kehvemad..

Tänane väljakutse modellidele oli Expressionsi ehetekaupluses. Võib-olla just eelmisest stuudiovoorust hinge jäänud kahtluste ja segaduste tõttu ei suutnud Gerili ja tema verivaenlane Stefani end Expressionsi ehtekaupluses ülesannet täites üldse vaos hoida. Teineteist käsu korras ehtima pidanud paar ei jõudnud kuidagi kokkuleppele, kellele miski sobib ja teineteise valikuid kritiseeriti üsna ebameeldivalt. Saates osalevad noormehed aga kohtusid ehtepoes oma naiseliku poolega...

Lõõgastushetkel viidi modellid seiklusparki. Gerili teatas ootamatult, et tema ei kavatsegi lõbustustes osaleda – see ei olevat siin saates tema eesmärk. Teised osalejad niisugust käitumist ei tolereerinud. Tundub, et Gerilist on saanud modelliseltskonna üksik hunt.

Hendrik leidis aga, et Gerili eemalejäämine pole hea. Noormehel tekkis mõte asja suhteid siluda. "Nii armas," õhkasid tüdrukud. Ta kutsus kõik ta kaasvõistlejad mereranda õhtusele piknikule. Plaanitud arveteklaarimisõhtust sai aga vägagi emotsionaalne pihtimuste õhtu. Gerili rääkis keerulisest lapsepõlvest ja kooliajast - selgub, et ta kannatas koolikiusamise all. Seetõttu on Gerilil ka keeruline inimesi usaldada ja ta on seetõttu ka harjunud inimesi tõrjuma. Sandro rääkis, et tal on raske kellessegi kiinduda, sest noormees on ka palju haiget saanud. Ka Stefanil on olnud keeruline - nagu suuremat osa noortest neidudest, piinasid ka teda kehaga seotud kompleksid. Stefani arvas nooremana, et on paks. Katja paljastas saates kunagise tragöödia - ta kukkus lapsena rulluisutades näo puruks ja on seeläbi pidanud palju kannatama, tal on olnud enesehinnangu probleemid, millest ta on püüdnud üle olla. Hendrik usaldas mererannal teistele oma keerulise mineviku ja avaldas ka, et on sügavalt usklik. "Kui ma poleks selleni (religioonini - toim.) jõudnud, siis ma täna ei istuks siin," ütles Hendrik saates, vihjates oma minevikule, kust ei puudunud alkohol ja narkootikumid. Hristina on kaotanud äsja ema ja seetõttu on tal suur hirm ka teistest lähedastest ilma jääda. "Ma sain mõnest poisist rohkem aimu," ütles Gerili saates. Hendrik uskus, et õhtu oli kindlasti väga meeldejääv.

Kõik osalejad kirjutasid üles ühe soovi, kõik mõtteterad pisteti aga pudelisse ja visati see siis merre. "Kui pudeli leidja neid loeb, siis muutub maailm jälle paremaks," ütles Hendrik. "Sina, kes sa selle pudeli leiad, loodan, et kasutad seda tarkus hästi," ütleb Hendrik pudeli leidjale.

Fotosessioon oli seekord modellidele ootamatult jõuluteemaline. Ootamatult seepärast, et saate võtted olid ju hoopis südasuvel. Aga järsku sadas akna taga lund ja toas ehiti kuuske... Enne sessiooni valmistasid modellid ise oma rekvisiidid – verivorstid.

Väljahääletusstuudios ootas kohtunikke seekord tõeline seebiooper parimas seebiooperi stiilis – saatest välja hääletatud neidu, Hristinat tõttas ootamatult päästma Kevin, kes soovis anda neiule oma koha. Kohtunikud siiski selle skeemiga ei nõustunud ja välja langes kaunis Hristina...