Aastaid Inglismaal, Argentiinas ja Ameerikas elanud Katrin Lust, kes paari aasta eest Eestisse naasis ja oma autorisaatega "Kuuuurija" kuulsaks sai, oli eilsel Eesti Meelelahutusauhindade galal esindatud kui üks kolmest parimast saatejuhist. Kuigi auhind jäi tulemata, on see Lustile siiski suur töövõit.

Katrin kandis peol Valentino haute couture siidkleiti ja mõjus oma mustrites tõelise suvekuulutajana. Kingad olid aga firmalt Dolce & Gabbana. Lusti outfit sai krooni Bottega Veneta clutch-kotiga. Keep on pärit Frankadelikust, kus Katrin käib aegajalt endale riideid ostmas. Soengu autor on juuksur Krista Adrat ja meigi tegi Lust ise.

Kui palju maksis Katrini outfit? Saatejuht ise summadest rääkida ei soovi. Ta ütleb, et on läbi elu ostnud kvaliteetseid riideid, kingi, käekotte ning lähtub põhimõttest: pigem vähe, aga kvaliteetseid asju.

"Kui mõni üritus on tulemas, ei pea ma mööda linna ringi käima ja paanitsema, mida selga panna... Ma võtan kõik riided oma kapist," nendib ta.

Publik saatis aga Katrin Lusti foto tippdisainer Ülle Pohjanheimole hindamiseks. "Katrin on teinud igavese investeeringu. See Valentino siidkleit on timeless piece. Sellise kleidi hind küündib 8000 euroni, kui seal peaks ka kivid peal olema, siis võib paar tuhat eurot otsa kirjutada, sest kivikesed on käsitsi õmmeldud," märgib moelooja.

eBays ringi uurides saab ka kingade summa selgeks: Katrini Dolce & Gabbana kingad maksavad pea 400 eurot ja Bottega Veneta käekott ehk clutch ligi 400 eurot. Käsitsi õmmeldud keebi hinnaks tuleb ca 200-300 eurot. Kui kalkulaatorit kasutada, siis arvutame välja, et Lusti outfit maksis kokku 11 000 eurot.

Pohjaneheimo kiidab ka Lusti üldmuljet: "Täispank! Kõik asjad on eluaegsed. Tal on väga head kingad, imeline soeng ja väga hea meik. Ainus, mis on tähtis, on selles kleidinumbris püsida. Väga tubli tüdruk!"

FOTO: Kalev Lilleorg

Foto: Kalev Lilleorg