Järjekorras juba 17. PÖFF toob üheskoos alafestivalidega vaatajate ette 255 täispikka filmi 70 eri riigist. Festivali fookuses on rahvusvahelise filmimaailma jaoks eksootiline Armeenia film oma noorte ja lootustandvate tähtedega ja Kanada kino. PÖFFil tuleb näitamisele ka 24 võõrkeelse Oscari auhinnale kandideerivat filmi ning rohkelt Euroopa festivalidel tähelepanu pälvinud linateoseid.

“Sel aastal on programmis rekordarv esilinastusi, nende seas ka maailma- ja rahvusvahelisi filmide esmanäitamisi. Esilinastused meie festivalil pole olnud eesmärk omaette, kuid fakt, et nende arv suureneb, annab tunnistust filmitegijate usaldusest PÖFFi vastu,” rääkis festivali direktor Tiina Lokk.

PÖFFi põhiprogrammi pileteid saab endale soetada PÖFFi info- ja piletikeskustes Tallinnas Solarise keskuses ja Coca-Cola Plazas, Tartu Kaubamajas ning kõikides Piletilevi müügikohtades üle Eesti ja internetis aadressil www.piletilevi.ee. PÖFFi passe ja alafestivalide pileteid saab endale soetada juba alates 5. novembrist.

Põhjamaade suurim filmisündmus, Tallinna Pimedate Ööde Filmifestival toimub 15. novembrist 1. detsembrini.