Toberumal nauding KUSI NEWS’i, ettevõtte pealkirjaga Noksel või kauni pereema nimega Saumu Suguti leidmisest mõne minutiga käes, saab taas uue hoo ning kosutava muigega suunurgas tõelise töö kallale asuda, mille kontekstis eelnimetatud inimlikud ebatsensuursused täiesti välistatud on.

"Tõsi, kui Facebooki lehekülgi säärasel moel pahupidi pöörata, on käbe itsitamine garanteeritud," märkis üks tundmatuks jääda sooviv televisioonitöötaja Ivalost. "Teinekord, kui olen juba 10 või enamgi irvitama-ajava nimega tegelast leidnud, mõtlen, tõesti, hetkeks, kas ehk keegi saab kusagil maailmas täpselt samal ajal minu virtuaalse persooni üle naerda," jätkas ulgueestlane.

Hirmuhigi džentelmenile otsa ette ei tekkivat, sest kogu see kahtlematult madal meelelahutus põhineb ju süütul keelemängul ja heatahtlikul kõkutamisel. "Jah, võibolla on see tõesti vaimuporno, ent ikkagi parem, kui olla terve päev naermata," tõsines uus-ivalolane, viidates hiljutisele uuringule, mille andmeil koosneb täisealine kodanikkond suures osas isikutest, kes ei naera päevas keskmiselt kordagi.

Kogu trall algas kunagi interneti tuntuimat filmiandmebaasi analoogsel viisil raputades, kuni kõige naljakam persoon oligi leitud. Selleks oli prantsuse rahvusest helilooja Ilane Perse, kes vastutas muusika eest 1995. a. linastunud lühifilmis „Ça vaut mieux pour tout le monde“ – „Nii on parim kõigile“.