"Mul on suhe Indiaga, kui ma satun Indiasse siis ma ostan kangaid rohkem kui ühe. Ja ma olin juba ära kasutanud kõik oma kangad ning mul oli jäänud ainult see kirkalt kollane," rääkis Mikko, et tänavu andsid sündmused Ukrainas kollasele teise tähenduse kui Reformierakonna tunnusvärv.

"Mulle meeldivad naised, kes on seksikad feministid. Kui naine rõhutab oma vormi ja ei häbene värve. Kui sa oled feminist, ei tähenda see seda, et tähendab, et on tanksaapad," rääkis Mikko. Moekriitikute hinnanguid Mikko ei karda.


"Ma ei loe ka kommentaariume, mis puudutab mu poliitkuelu. Mulle meeldib, et inimene on lava peal, avalikult silm silma vastu ja valmis argumenteerima - väitle vastu, räägime! Ja ega ka moepolitseinikega on nii, et oleneb, millisesse koolkonda keegi kuulub. Kui näiteks Riina Põldroos kellelegi ei meeldi, tehakse maatasa näiteks sellepärast, kes on kleidi autor. Ka see kulisside tagune maailm on ju olemas. Ma arvan, et kui keegi on kindel oma usus, pangu selga, mida iganes soovib. Aga see tuleb välja kanda!"

Vaata videost!