Alexander Rybak alustas viiuli- ja klaveriõpinguid juba 5-aastaselt, millele hiljem lisandus ka laulmine. Rybak sai tuule tiibadesse eeskätt võites Eurovisiooni lauluga "Fairytale", mis sai koheselt ka maailma üheks enimmüüdud hitiks. Alexander oli nii Venemaal, Norras, kui ka paljudes teistes riikides edetabelite tipus ja püsis seal mitmeid kuid. 

Ta on esimene Norra artist, kes on olnud kahe singliga "Fairytale" ja "Funny Little World" üheaegselt edetabeli tipus ja loomulikult tema sära ei ole jäänud märkamata ka teleprodutsentidel. Alexander Rybaki dokumentaalfilm "Fairytale" nägi valgust 2009. detsembris, see viis ta ülemaailmsele tuurile ja suurendas populaarsust veelgi.

Tema esimene album sai suure edu osaliseks ning paisati müügile rohkem kui 25 riiki, samuti pärjatati see Norras kolmekordse plaatinaplaadi staatusega, Venemaal kahekordse plaatinaplaadi staatusega ja Rootsis kuldplaadi staatusega.

Aastal 2010 ilmus tema teine album "No bounderies", lood nagu "Europe Skies" ja "Moa" viisid ta uuele Euroopa tuurile, kus ta esines populaarsetes teleshowdes, esinedes koos kuulsate artistidega. Aleksander on peaaegu alati tuuril ja juba praegu valmistab ta ette uut tuuri, kus ta esitleb oma uut plaati, mis ilmub 2013.aasta suvel.

Uksed avatakse 23.00, pileti hind 12 EUR, eelmüügist 10 EUR, Facebooki attendinguga kuni 00:30 8 EUR. Pileteilevis ja Klubi Teater kassas.

Kuula Rybaki uut lugu "European Skies":