Päeva teises pooles alanud vihmasadu ei seganud publikut absoluutselt. Esimesel festivalipäeval külastas Rabarocki ligi 7000 inimest.

Paljud festarihundid olid kohal juba mõned tunnid enne festivaliplatsi avamist, et end mõnusalt telklaagris sisse seada. Festivali avabändiks oli Aides, keda tulid vaatama juba tuhanded inimesed. Koheselt sai hoo sisse ka uus telgilava, kus J.M.K.E. ajal möllas lava ees paartuhat inimest.

Meelolu lisas juba ammu Eesti publiku südame võitnud Sunrise Avenue, kes suhtles publikuga eesti keeles ja pani rohkem kui kunagi varem kohalikud tüdrukuid endasse armuma. Rahvas ei pidanud taaskord pettuma Winny Puhhis, kes tuli välja arukordselt kiire ja lööva kavaga. Publiku vaieldamatu lemmikuna küttis kirgi ja süstitas publikusse veel rohkem energiat rockibänd Mustasch, keda Rabarockile juba nii mitu aastat oodati.

Festivaliõhtu lõpetas drum’n’bass'i legend Pendulum, kelle meeletu lavashow ei jätnud ükskõikseks kedagi festivali rockipubliku seast. Pendulum võitis ka viimaste skeptikute südamed ja Rabarocki pealava esine staadion hüppas ja hingas ühes rütmis. Loomulikult rokkis varajaste hommikutundideni festivali öötelgis kodumaisesse kullafondi kuuluv ansambel Apelsin.

Eile saabus Tallinna ka Rabarocki teise päeva peaesineja John Lydon (Johnny Rotten). Lennujaamas oli äärmiselt liigutav hetk kui Singer Vingeri laulja Hardi Volmer kinkis PiLi solistile foto aastast 1988, kus poseerivad ligikaudu kuuskümmend eesti muusikut koos PiL-i solistiga.

Festivali teine päev algab plekimõlkimise, kõveralt marssivate kolonnide ning kõrvulukustavate pasunahelidega. Kõike seda teeb laupäevane esimene esineja, The Bad Ass Brass Band. Lisaks saab näha Rabarocki majabändi Metsatöll, lavale astub kodumaine Rock-Hotel oma esikalbumi kavaga ning peaesinejaks on legendaarne John Lydon ja tema Public Image Ltd. Festivali lõpetab öölaval Singer Vinger. Täna esineb festivalil kokku 16 bändi.