Juraj Badura: "Mitte väga paha aga kus kurat on Sandra Nurmsalu??? Kuidas on see võimalik, et ta ei olnud TOp 2 seas superfinaalis????????"

Ruben Stöver: "MIS EUROOPAL SEL AASTAL VIGA ON?!?!? Kui asi nii jätkub, on Ungaril võit taskus."

Stefan Aebischer: "Üks parimaid valikuid siiani. Hästi tehtud, Eesti! Miks see on nagu Loreen? Lihtsalt sellepärast, et tantsud ja muusika on sarnased, ei tähenda see, et tegu on LOreen 2.0 versiooniga. Inimesed, lõpetage oma lihtsameelse vaatepunkti juurde jäämine."

Simon Clifford: "Eesti viskas just minema võimaliku võidu Kopenhagenis - kahju."

Andreas Myrtl: "Žürii oli jama... mul on kahju, aga midagi oli seal Sandra vastu. Jumal tänatud, et nad ei valinud žürii lemmiklugu. Tanja on ka tore, aga liiiga Loreen. Aga vähemalt mitte tüütu Blues Band."

Joe Reyes-Carrazco: "Ei mingit Lennat? Mu süda on murtud"

Ian Titterton: "Eelmisel aastal oli Eesti mu lemmik. Valinuks nad Sandra, oleks olnud see üks mu lemmikuid ka sel korral, aga see on vale valik, arvan ma."

Małgorzata Róża Halkiewicz: "Ma olen kõike muud kui rõõmus tulemuse üle- Sandra oli parim, isegi Lenna või Traffic oleks olnud hea valik. Mulle ei meeldi võitnud eurolaul."

Ent on ka mitmeid, kes arvavad, et valik on hea:

Simon Wennige: "Oleks "Amazing" võita Kopenhagenis. Tallinn 2015 polegi nii ebarealistlik."

Hal Bailman: "Parim valik choice. Tugevaim ägedast Eesti Laulust. Mu süda soovis Lenna Kuurmaad, instinktid Sandrat ja pea Tanjat. Pea võitis."