Def Leppardi kontsert Riias on ainuke Lätis. Sellel eelnevad kontserdid Prahas ja Vilniuses. Soojendusesineja Riia kontserdile valiti koos bändi liikmetega 8 kandidaadi seast ja selleks osutus Läti ansambel Pēc Lietus (
)

Kontsert tuleb suursugune, kogu valgus- ja helitehnika toob kohale Def Leppard ise ja seda on 120 tonni (4 suurt veoautot). Tehnika ülesseadmisega tegelevad 40 inimest ning eesmärk on neil ainult üks — show peab tulema võimas.

Kontserdi pileteid müüakse Eesti Piletilevi kassades või kodulehel www.piletilevi.ee. Lätis on piletid müügil kauplustes Gailītis G ja Elkor Mūzika, kaubanduskeskustes Maxima, Mols, Centrs, teatri Dailes kassas ja Läti Statoili bensiinijaamades.

Pileteid on kolmes hinnaklassis: VIP sector alates 30 latist, FAN sektor alates 20 latist ja tavapiletid alates 12 latist. FAN sectori piletite vahel toimub ka loosimine — ostes 2 FAN sektori piletit avaneb võimalus võita lõunasöök Def Leppardiga ühes Riia restoranidest.

5. novembril on ööklulbis Nautilus kõikidele Def Leppardi austajaile Before Party, kus saab kuulda live telefonitervitust grupilt ja näha videosalvestust nende tervitusega Saksamaalt. Kuid see on vaid ürituse ametlik osa, kõik muu toimuva jätavad korraldajad saladuseks, et kohaletulijaid üllatada.

Riia ei ole kaugel!

Teised üritused Riias:

11.11 Rahvusvaheliste võistluste võitja Vestard Shimkus
(klaver) ja tema esimese CD esitlus
,
Mustpeade maja
12-18.11 Läti Kaasaegse Draama Festival SKATE 2003,
Info www.drama.lv
14-16.11 Sporditööstuse näitus,
Skonto Hall (www.prima.lv)
15.11 Mihhail Sadornovi kontsert,
Riia Kultuurimaja VEF
17.11 Aleksandra Mirska kontsert, Riia Spordi Maneez
19.11 Def Leppard,
Kipsala hall
21-23.11 XIII Rahvusvaheline Koerte ja
XVIII Kasside näitus ZOOEXPO 2003
,
Skonto Hall (www.prima.lv)
22.11 Joaquin Cortes Live,
Kipsala hall (www.bravo-productions.com/en/)
26.11 Korvpall: FEL BK Skonto vs
BK Hapoel Samsung Tel Aviv
,
Riia Spordimaneez

Info ürituste kohta Balti riikides www.revalhotels.com/cityguide

Kommentaarikastis on võimalus suhelda Riias käinute ja/või Riiga sõitjatega. Jaga soovitusi! Soovita mõni hea restoran, kohvik, ööklubi vms!

include "$includes_dir/ads/reval.inc"; ?>