Alles hiljuti sai Craig mõnedelt kolleegidelt sugeda("Grey Anatoomia" Ellen Pompeo: "See tüüp vajab reaalsuskontrolli."), kuna ütles ühes intervjuus, et pigem nüsiks omal sealsamas katkise klaasiga veenid läbi kui uuesti Bondi mängiks, kirjutab Inquisitr. Hiljem ta selgitas, et oli äsja võtetelt tulnud ning vaimselt ja füüsiliselt täiesti läbi.

Produtsent Michael G. Wilson kinnitas Mirrorile, et näitleja on oma esialgse nõusoleku andnud ning järgmised kolm aastat paneb ta uue Bondi-filmi tegemisse. Küll aga on need vaid sõnad, sest lepingule veel keegi alal kirjutanud pole. Tegu oleks Craigi viienda Bondi-filmiga.

Ka produtsent Barbara Broccoli vabandab Craigi entusiasmipuuduse pärast, kuid mõistab näitlejat: "Tal oli äsja 8 kuu pikkune võtteperiood ja ta oli väsinud. Kohe uue filmi kohta küsida oli pisut liiast. See on nagu äsja sünnitanud naiselt küsida, kas ta tahaks veel lapsi," sõnas Broccoli.

Arvestades, milliseid summasid kassahitt sisse toob, oleks Craigil mõttekas ikka üheksa korda järele mõelda, enne kui loobuda otsustab.