Maarja ütles juba Solarise keskuses toimunud eelvoorus, et ootab Carl-Philipilt rohkemat ning kuigi poiss laulab väga hästi, siis tahaks temalt mingi vau-efekti. Sama emotsioon kordus ka eilses esimeses finaalsaates, kuid Carl-Philipile endale õnneks sellist muljet ei jäänud ning ta usub pigem kohtunike objektiivsusse.

"Ma ei nõustu Mardi kommentaariga, nagu oleks see olnud mu tugevaim esitus ja Maarja kommentaariga, et ma pole rokimees. Ma armastan rokki, aga ei usu, et hakkan siin saates lava ribadeks tõmbama ja nahktagi selga ajama," vastab ta Publiku küsimusele.

Mida Carl-Philip enda esitusest ja Katrini välja langemisest arvab, kuula videost:

Eilses saates kõlanud kohtunike kommentaarid: "Ma ei voola üle, see oli küll sinu parim esinemine, aga etteaimatav ja tavaline ja ongi käes selline ebaõiglane periood, kus meie, kes me teid siia valisime, muutume üha kriitilisemaks," ei osanud Mart midagi erilist kosta. "Ma olen Mardiga nõus, et see laul jäi tavaliseks. Sa keskendusid sellele, et sa oma noodid esitatud saaks, aga olulisem on loo juures see, et sa saaks aru, miks sa seda siin esitad. Mulle ja ilmselt ka sulle jäi see veidi häguseks," kirtsutas Mihkel nina. "Sa jäid bändile alla ja sa ei ole rokimees," tegi Maarja lakoonilise kokkuvõtte.