Lennujaamas rääkis Potts „TV3 uudistele“, et on õhtuseks ülesastumiseks valmis ning soovis kõigile võistlejatele edu. Otsesaate eel kohtub Potts täna ka ühe eestlasest austajaga, kes võitis võimaluse ooperitalendiga õhtustada. Saates kuuleb Pottsilt laulu tema viimaselt plaadilt.

Enne talendiks kroonimist oli Paul Potts lihtne telefonimüüja, kellest kolme aastaga on saanud maailmas armastatud ooperitäht ja miljonär, kuid see ei ole temast teinud paljunõudlikku staari.

Tänases „Eesti talendi“ saates on kümne poolfinalisti saatus televaatajate kätes, sest kolme finaali pääseja otsustab telefonihääletus. Esimeses poolfinaalis esinevad: Tantsukollektiiv Radost, 16-18-aastased neiud; Eduard Einmann, 73-aastane pensionär; Tartu Tünnipunt, muusikud vanuses 21-50 aastat; Marta&Edgar Vunš, Püünsi kooli õpilased; Anatoli Jevstratov, 21-aastane valvetöötaja; Kristen Poola, 25-aastane õppejõud IT-kolledžis; Tatjana Rudõk, 28-aastane administratiivassistent; Kaj Pronko, 20-aastane juuksuriõpilane; Meel, 12-aastane koolipoiss ja Erki-Andres Nuut, 21-aastane muusik.

„Eesti talent“ esimene poolfinaal-otsesaade jõuab TV3 eetrisse täna kell 19.30.