Mõne aja eest mardikahoroskoobi ja nahktoitumisega kuulsuse taevasse lennanud Malle (56) pole siiski upsakaks muutunud ning jagab lahkesti nõu, kuidas endast igati tasuta aurafotot teha.

"Ma käisin terve suve laatadel ja tegin inimestest aurapilte. Viis euri tükist!" räägib nüüdseks suhteliselt rikkaks saanud naine. Malle ei kasutanud tavapäraseid meetodeid, vaid võttis kasutusele... aerosoolvärvid.
"Mees tassis nõukaaja lõpul kombinaadist ära hiiglama suure hunniku mustaks lakitud vineeri. Nüüd hea võtta! Ma panin laadal inimese sellise vineerplaadi ette, vaatasin tema aurat ning vuhistasin siis aerosoolidega nagu jaksasin!"

Nii sai ju ka klient värviga kokku? "Eks ta jah, mõni soomlane minestas lausa ära! Eestlased on tugevamad. Aga see on ju tegelikult hea, need on su enda auravärvid! Siis näevad kõik, kui hea inimene sa tegelikult oled," selgitab Läsna-Malle veendunult.

Kahjuks keelati suve lõpuks siiski Malle aerosool-aura teenus ära. Tubli naine mõtles seepeale välja palju ohutuma ja lihtsama lahenduse.
"Aura digipilt on nii lihtne, et selle eest ma raha ei hakkagi küsima. Õpetan kõigile!" teatab naine lahkelt.

Hea lugeja, ole nüüd tähelepanelik! Läheneme aurapildi tegemisele step-by-step! Avanejad annavad Mallele aurapildi tegemiseks robotfoto Süngest Nikitast, keda suur osa eestlasi niikuinii unes näeb. "Oluline on must taust, et aura näha oleks," õpetab naine.

Vaata õpetust SIIT!