"Kui arvestada seda, et nii mees kui naine on mõlemad maamärgid, hakkasin ma kohe mõtlema,et kas nad ei ole veidi liiga sarnased, sest igasugustes liitudes peaks olema väikene moment, kus nad nii-öelda täiendavad teineteist, sest muidu võib asi minna igavaks ühel heal hetkel," rääkis Paukson, kelle sõnul loob veelgi sarnasust asjaolu, et mõlemad on Idamaa kalendri järgi sündinud Mao aastal.

"Samas teiste planeetide seis nende sünnihoroskoobis on päris kenasti. See tähendab seda, et nad mitmeski eluvaldkonnas täiendavad teineteist ja siin tuleb särtsu juurde."

Astroloog tõdeb, et probleemidest tulevane presidendipaar ei pääse, ja esimene mure, mis pinnale kerkib, on seotud kodu küsimusega: "Praegu on nad kahe riigi kodanikud, võib-olla nad arutavad päris tõsiselt, mis riigis elada, kuidas elada, kuidas kodu sättida, see tuleb neile jutuaineks terve 2016. aasta jooksul ja veel 2017. aastalgi." Paukson täpsustab, et kodu asukohta ja suhteid kodustega võimendab Saturn, mis liigub Kupce neljandas (kodumaja) solaarmajas. "Struktuuride loomise planeet Saturn esitab talle mõningaid nõudmisi, kuidas oma koduelu sättida."

Tähetarga hinnangul tekib paaril kindlasti ka vaidlusi, kuid need reeglina ei lõpe riiuga ja neis sünnib tõde. Ta hindab, et Ilves, kellel on Marss Skorpioni märgis, võib olla armastuses ja suhetes väga kirglik, kuid peaks samal ajal jälgima, et vahel, kui hing täis saab, mõnda teravust ei ütleks: "Võib muidugi olla ka nii, et see teravus annab sellele liidule vürtsi!"

Vürtsi peaks lisama ka armukadedus ja Pauksoni sõnul tuleb armukadedus selgelt välja nii paari mees- kui naispoolel ja see on seotud Marsi seisudega nende mõlemi sünnihetkel.

Selgub, et paar valis pulmade pidamiseks kõige õigema hetke, sest esiteks on Ilvesel jõudnud Saturn teha elus ära juba kaks täistiiru ja nüüd ongi aeg muutusteks ja teiseks on tulevasel presidendiproual käes väga õnnelik aeg: "Õnne toov planeet Jupiter liigub Neitsi märgis kuni septembrini ja kuna proua on Neitsi, siis kahtlemata tuleb see talle väga õnnelik aeg, mis annab talle vabadust olla tema ise, annab õnne igas ettevõtmises, ta tunneb end suurepäraselt!" Pauksoni sõnul oli ta Kupcel sarnane seis ka 12 ja pool aastat tagasi.

Erilist rõõmu valmistab astroloogile kuupäev, mis pulmade pidamiseks valitud: "Esmapilgul, kui ma pilgu peale heitsin just konkreetselt sellele 2. jaanuarile, siis jäi mul mulje, et nad on kasutanud mõnda astroloogi või on neil endal niivõrd hea intuitsioon. See päev on suurepärane liitude loomiseks, eriti sellise liidu loomiseks!"

Päeva teeb tema sõnul eriti kenaks see, et on neli märki, milles peaks kuu liikuma, kui mingisuguseid liitusid luua: Sõnn, Lõvi, Kaalud ja Ambur ja antud päeval liigub Kuu Kaalude märgis, mis on neljast variandist parim. "Lisaks sellele on seal ka Marss, mis teeb asja aktiivseks ja see tähendab seda, et on valitud igati kena päev, mis peaks tagama sujuva liidu."

Lõppkokkuvõttes tõdeb Paukson, et sünniaja planeetide seisu järgi on paari üldine sobivus täiesti olemas.