Kohalviibinu räägib, et šampanja voolas ojadena. Tüdrukud said klaasid pihku juba kella kolme paiku. Võte aina kestis ning šampanjat kallati juurde - vana võte, et tüdrukud paremini lobisema saada.

Printsess Reelika Ilusmäe, kes Monacost esimesena koju saadeti, oli väidetavalt kella seitsme paiku juba nii palju alkoholi pruukinud, et suundus tualeti poole oksendama.

"Siis algas skandaal," meenutab üks printsessidest. "Filmigrupp üritas purjus Reelikat filmida ja me astusime vahele. Ketlin karjus võttegrupi peale, et see pole ilus ja nii teha ei tohi..."

Allikas nendib ka, et produtsent Raimo Kummer oli vägagi valmis Reelika purjus käitumist salvestama. "Samas oli Reelika ise süüdi. Ta pidi ju ometi teadma, et meid pidevalt filmitakse."

Raimo Kummer lugu kommenteerima ei kipu. "Ma pole veel materjali läbi vaadanud. Me ei oska öelda, mis jääb sisse, mis lõigatakse välja."

Küsimuse peale, kas Reelika täisjoomine ikka aset leidis, kostab Kummer: "Saade on kahe nädala pärast. Praegu ei tahaks midagi rääkida."

Vaata fotosid Roberto ja Reelika kohtingust: