Publik selgitas välja, et noor daam liigub A-listi pidudel ning teda pildistatakse ennastki kui superstaari.

Hannah ütleb Publikule, et on kolinud elama Londonisse, kus kirjutab ja salvestab oma uut plaadimaterjali.

„Stuudiod ja minu tiim on seal, võimatu oleks Tallinna ja Londoni vahel pendelda. Stuudios mööduvad pikad päevad,“ mainib ta.

Siin on erinevaid luksuslike ürituste pilte, kus lauljatar on osalenud. Näiteks on Hannah käinud Buddha Bar London launch`i peol, kus teiste hulgas olid kohal laulja Natalie Inbruglia, näitlejad Trudie Styler ja Neve Campbell, F1 piloot Jenson Button ja palju teisi kuulsusi.

All pildil on Hannah juveelifirma boss Andrew Marshalli ja F3 sõitja Henry Arundelliga, kelle peasponsoriks on “Links Of London” uus meeste kellasari.

Hannah mainib, et ürituste külastamine käib showbusinessi juurde. Igal õhtul toimub midagi. „See on omal kombel üks osa promokampaaniast uuele plaadile — on vaja ennast tutvustada, suhelda ja oma nägu inimestele meelde jätta.“

Hannahi foto võib leida ka Mary McCartney heategevusliku fotokunsti oksjonilt „30 Days Of Fashion and Beauty Gala“, kus esitleti Paul McCartney fotograafist tütre Mary McCartney 30 kunstiteost, millest 6 läks oksjonile.

Oksjonil kogutud raha annetati MacMillani fondi, mis toetab vähihaigeid. Üritusel osales kogu McCartney perekond, alates legendaarsest Paulist tema moedisainerist tütre Stellani välja ja hulgaliselt kuulsaid staare.

Londoni üheks olulisemaks peoks on “Suveball”, kus seekord koperdas lugematute kuulsuste ees lavale narkostaar Amy Winehouse.

Veel näed Hannahit siit.

„Kohtasin Amy Winehouse`i pea kolm aastat tagasi Prantsusmaal, Cannes ühel üritusel,“ meenutab Hannah. „Just sel nädalal tõusis tema singel edetabelis number üheks. Siis ta oli hästi särav ja elujõuline naisterahvas, praegu oli teda nukker vaadata. Aga see ei tähenda, et ta selliseks jääbki. Britney Spearsi teist tulemist on ainult puhas rõõm vaadata.“

Kõige meeldejäävamaks peab Hannah hiljutist moeshow`d, kus esines Naomi Campbell. Kuid enamikke tippdisainerite rõivaid esitlesid hoopis tuntud näitlejad ja lauljad.

„See oli meeleolukas. Iga disainer andis oma kollektsioonist kolm kleiti heategevuslikule oksjonile. Kleit, mida Naomi Campbell kandis, müüdi ära 25 000 naela eest,“ meenutab Hannah.

Lauljatari leiad poseerimas siit ja siit.

Naine muljetab, et üritustel käimine on küll põnev, kuid sageli on ta stuudipäevadest nii väsinud, et peol olles on mõtted ikka veel plaadi juures. Samas mainib Hannah, et Londoni elutempo sobib talle suurepäraselt.