Alles eelmisel nädalal kuulutas üks mu noor ja vihane ning vaieldamatult andekas kolleeg, et prostitutsiooni vastu tuleb kõigi vahenditega võidelda, kirjutab Toomas Verrev Naistemaailmas.

„Ma põlgan kogu südamest naisi, kes õigustavad bordelle, mehi, kes külastavad bordelle, ja ettevõtjaid, kes peavad bordelle,“ avameelitses ta. Ning ta pakkus ka välja idee, et bordellide vastu võitlemiseks tuleks eeskätt võtta vastutusele klientuur. (Jutt käib noorkirjanik Sass Henno avaldusest — Publik)

Verrev lahkab Sass Henno kirglikku arvamust näitega Viru Keskusest, et kui ühel ilusal päeval hakatakse võitlema kõnealuse keskuse vastu.

“Kõik, kes lähevad selle keskuse avatud ustest sisse, saavad karistada. Nad kas peavad maksma trahvi või siis pistetakse nad selle eest üldse pokri. Alanduste saatel loomulikult, sest ilma alanduseta ei ole ju ükski karistus täiuslik!”

Verrev Sass Henno seisukohta ei jaga: “Tunnistan ausalt, et bordellide mitteeksisteerimiseks on juba kõik tehtud nendesamade bordellide poolt. Ning seda väga lihtsalt — hind on keevitatud selline, et mulle ei jõua kohale, kuidas üldse ükski ajudega inimene sinna minna saab.”

Nimelt on Verrev kuulnud, et tund „armastust“ maksab Tallinna „majades“ keskmiselt 3000 krooni.

“Täna on kõik meie bordellid ja stripikad kuidagi eriti mõttetud. Lihtsalt pumbatakse inimese käest astronoomilisi summasid selle eest midagi erilist vastu pakkumata,” kirjutab Verrev.

Nii et ma olen oma kolleegiga selles suhtes nõus, et tõesti, need kes käivad nendes eesti „härrasmeeste klubides“ (mitte fetišbaarides) oma naise kõrvalt midagi erilist otsimas, on erilised luuserid. Parem seebitagu oma kaasat või kui sellest jõud üle ei käi, siis võtku selline, keda seebitama ei pea.

Samas ei ole see minu asi, mida keegi oma rahaga teeb. Kuid prostitutsiooniga võiks midagi ette võtta küll. Eriti veel täna, kui riigikassas haigutab tühjus…

Naiivne oleks arvata, et hooraelu või peenemalt tingel-tangel tallinnataolises sadamalinnas kunagi lõppeb …

Artiklit Sass Henno põlgab bordelle külastavaid mehi loe siit.