Neljandal kohtumisel otsustas Brit Andrusega seksida. “Kuna ma olen veel noor, siis tahtsin lihtsalt proovida. Kui hea ta on. Mind lummas, et tegemist on maailmameistriga,” pajatab Brit Vall oma skandaalset juhtumit ajakirjale Kroonika.

Seksi maailmameistriga iseloomustab Brit pigem kui actionit ja ei midagi enamat.

Samuti mainib Brit: “Kui ta oleks olnud suvaline inimene tänavalt, ei oleks ma temaga kaasa läinud.”

Pärast seksi läks Brit duši alla ja jättis vannituppa oma 10 000 krooni maksva Gucci käekella. Päev hiljem sõitis ta Kreetale ja avastas, et oli kella Värniku sõbra korterisse jätnud. Seal veedeti nimelt öö.

Kreetalt tagasi, helistas ta Värnikule ja päris kella kohta. Esialgu ei teadnud mees kellast midagi ja lasi hoopis sõpradel Britiga telefonis lolli jura ajada.

”Ühel hetkel võttis ta ise telefoni ja ütles, et viis selle pandimajja. Siis aga, et see oli nali,” on tütarlaps šokeeritud.

“Saatsin talle veel mitu sõnumit, et kui kell ei ilmu homme kella kuueks, siis läheb asi politseisse,” meenutab Brit, kes ei saanud Värnikult mingit vastust.

Nüüd ongi avaldus kadunud käekella kohta politseisse saadetud ja varsti istub Värnik ilmselt politseis ning peab aru andma…

Lõpetuseks ütleb Britt, et hoiatab kõiki Andrus Värniku eest.

Samas Brit ei välista, et läheb ka tulevikus mõne kuulsusega voodisse: “Oleneb kes… Kindlasti mitte Andrus Värniku sugusega.”

Ideaalne mees on Briti arvates järgmine: “Kindlasti peaks ta olema materiaalselt heal järjel, ikka firma peaks olema.”

Mida kostab kogu jutu peale Andrus Värnik? Esmalt loobib Kroonika ajakirjaniku kõne peale toru hargile ja siis saadab sõnumi: ”Sellist pahna võib iga loll suust välja ajada. Kas ta oli kaine või uimastite all, aga mul on kahju, kui ei ole antud mõistust, siis ei ole…”.